IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Harrastaminen on hauskaaLauantai 17.11.2007 10:41

Vuosien varrella olen ajautunut hevosten lisäksi tietokoneiden pariin. Nykyään käyttö on enemmänkin viihteellistä, mutta vitutuksesta ei silti pääse eroon. Aina on jotain pielessä ja elämä yhtä säätämistä.
Ei ole kuin kolmisen viikkoa kun meillä sanoi vinsu sopimuksen irti. No, haettiin uusi levy ja ajettiin nätisti kaikki softat ja pelastettiin se mikä irti vanhalta saatiin (boottisektori paskana). Pari viikkoa hapuilua ja tunnustelua uuden installaation kanssa, sitten se alkaa toimia ja NAPS! Käyttiksen käynnistäsmiongelma! Nyt on muutaman päivän aika laitettu jälleen kerran kone matalaksi ja softapäivitys voi alkaa. Aaaah! Onneksi filet ovat tälläkertaa turvassa, mutta vituttaa se silti.

Jos tässä ei ole tarpeeksi, niin hommasimme pari kuukautta sitten uudet langattomat hiiret ja näppikset pariin koneeseen. Edellinen kaksikko pelitti pari vuotta ja oli loistokas ja kestävä setti, kunnes näppikseen oli liian monta kertaa kaatunut limsaa/olutta/siideriä ja hiiri oli liian monta kertaa lentänyt lattialle.
Iloisina laitoimme uudet vehkeet toimimaan, mutta parin kuukauden sisään olemme joutuneet vittuuntumaan pahan kerran -> Patterit kestävät molemmissa hiirissä noin viikon! Toinen syö vieläpä kallilta AAA-paristoja ja toiseen käy normaalit sormiparistot, mutta eivät ladattavat (Laurin mukaan liian alhainen jännite). Menemme vararikkoon näitten kanssa. Ei auta kuin yrittää ostaa uudet ja KUNOLLISET. Maksaa moninkertainen hinta. Miksi paketissa ei voi lukea että "varoitus, sisältää paskaa hardista"

Pitkäänhän meillä on ollut hardiksen osalta myös käynnistymisongelma. Powerissa ei oikein riitä tehoja nykyisen myllyn pyörittämiseen. Ongelma korjautuu kun haemme tänään uuden powerin... uusi kotelo onkin jo hankittu tuo vanhan pienehkön midin tilalle.
Muisteja ostettiin viime kuussa.
KUKA HELVETTI SANOO ETTÄ HEVOSHARRASTUS TULEE KALLIIKSI, ei se tämäkään ilmaista ole!

Hevosista mainitakseni... tänä aamuna Giitta aasitteli eikä meinannut tulla kentälle minun ja Pimun kanssa. Naru turvanympärillä ja kädet rakoilla jouduin pakottamaan sen eteenpäin.
Jasso potki kärsimättömänä tallissa ja Roki juoksi tarhan ohi kentälle ja rikkoi aidan kun halusi emänsä asemasta Rokin ja Pimun luokse. En meinannut saada sitä kiinni sieltä ja korjasin aidan tilapäisestä riimunnarulla silläaikaa kun kävin hätistämässä sen omaan tarhaansa, laskemassa vesiä jne. Lopuksi vielä aidankorjaus ja sitten sisään ihmettelemään miksi teen tätäkin hommaa.

Voisi muuttaa vaikka ambomaalle ja ruveta laskemaan muurahaisia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.