IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 20:48

Masussa voidaan hyvin, kertoi ultraääni tänään. Vastaa tarkalleen viikkoja. Sukupuoli jäi vielä suureksi kysymysmerkiksi. Voi olla poika mutta ei luvattu mitään kun ei tosiaan saatu kunnon näkymiä. Kaveri kieppui kovasti koko ultrauksen ajan.

Mulla on ollut taas vaihteeksi hyvä draivi päällä viikonverran. Onhan noita paskuuksia ja vastoinkäymisiä harrastusten parissa, mutta ne voi sivuuttaa huumorilla. Ainakin mulla on suloinen poika ja mies joka tuoksuu ihanalta ;)

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 12:15

So long
it was so long ago
But I've still got the blues for you

Golden days come and go
There is one thing I know
I've still got the blues for you

Harrastaminen on hauskaaLauantai 17.11.2007 10:41

Vuosien varrella olen ajautunut hevosten lisäksi tietokoneiden pariin. Nykyään käyttö on enemmänkin viihteellistä, mutta vitutuksesta ei silti pääse eroon. Aina on jotain pielessä ja elämä yhtä säätämistä.
Ei ole kuin kolmisen viikkoa kun meillä sanoi vinsu sopimuksen irti. No, haettiin uusi levy ja ajettiin nätisti kaikki softat ja pelastettiin se mikä irti vanhalta saatiin (boottisektori paskana). Pari viikkoa hapuilua ja tunnustelua uuden installaation kanssa, sitten se alkaa toimia ja NAPS! Käyttiksen käynnistäsmiongelma! Nyt on muutaman päivän aika laitettu jälleen kerran kone matalaksi ja softapäivitys voi alkaa. Aaaah! Onneksi filet ovat tälläkertaa turvassa, mutta vituttaa se silti.

Jos tässä ei ole tarpeeksi, niin hommasimme pari kuukautta sitten uudet langattomat hiiret ja näppikset pariin koneeseen. Edellinen kaksikko pelitti pari vuotta ja oli loistokas ja kestävä setti, kunnes näppikseen oli liian monta kertaa kaatunut limsaa/olutta/siideriä ja hiiri oli liian monta kertaa lentänyt lattialle.
Iloisina laitoimme uudet vehkeet toimimaan, mutta parin kuukauden sisään olemme joutuneet vittuuntumaan pahan kerran -> Patterit kestävät molemmissa hiirissä noin viikon! Toinen syö vieläpä kallilta AAA-paristoja ja toiseen käy normaalit sormiparistot, mutta eivät ladattavat (Laurin mukaan liian alhainen jännite). Menemme vararikkoon näitten kanssa. Ei auta kuin yrittää ostaa uudet ja KUNOLLISET. Maksaa moninkertainen hinta. Miksi paketissa ei voi lukea että "varoitus, sisältää paskaa hardista"

Pitkäänhän meillä on ollut hardiksen osalta myös käynnistymisongelma. Powerissa ei oikein riitä tehoja nykyisen myllyn pyörittämiseen. Ongelma korjautuu kun haemme tänään uuden powerin... uusi kotelo onkin jo hankittu tuo vanhan pienehkön midin tilalle.
Muisteja ostettiin viime kuussa.
KUKA HELVETTI SANOO ETTÄ HEVOSHARRASTUS TULEE KALLIIKSI, ei se tämäkään ilmaista ole!

Hevosista mainitakseni... tänä aamuna Giitta aasitteli eikä meinannut tulla kentälle minun ja Pimun kanssa. Naru turvanympärillä ja kädet rakoilla jouduin pakottamaan sen eteenpäin.
Jasso potki kärsimättömänä tallissa ja Roki juoksi tarhan ohi kentälle ja rikkoi aidan kun halusi emänsä asemasta Rokin ja Pimun luokse. En meinannut saada sitä kiinni sieltä ja korjasin aidan tilapäisestä riimunnarulla silläaikaa kun kävin hätistämässä sen omaan tarhaansa, laskemassa vesiä jne. Lopuksi vielä aidankorjaus ja sitten sisään ihmettelemään miksi teen tätäkin hommaa.

Voisi muuttaa vaikka ambomaalle ja ruveta laskemaan muurahaisia...

scheisse saatanaKeskiviikko 14.11.2007 16:43

Giitta könkkäsi tänä aamuna etupäätään. VITTU MEETWURSTIA PERKELE, mä en kohta jaksa enää näiden kanssa :'(

Lisäys illalla:
Itseasiassa se könkkää JOKAISTA jalkaa. Kova pohja tehnyt tepposet.. *huoh*

[Ei aihetta]Tiistai 13.11.2007 15:03

Menin viikonloppuna joinimaan naamakirjaan ja sieltähän löytää paremmin ja järkevämmin ihmisiä.

Neuvolassa tänään kaikki ok. Kylmä on, aivan helvetin kylmä täällä sisälläkin, varmaan lähemmäs +18 astetta eikä tämä tuuli jeesaa yhtään. Kestetään nyt sitten kun on kestettävä.

Huoleton on...Maanantai 12.11.2007 15:21

...joo. Sanoin Meijulle eilen ettei tiedä mihin kätensä tyrkkäsi kun allekirjoitettiin Rokista omistajanvaihdospaperit ;)
Nyt pikkuorilla on sitten tulevaisuus.

pahLauantai 10.11.2007 15:52

Olisi miljoona aihetta josta tekisi mieli kirjoittaa jos jaksaisi ja tohtisi, edes viitsisi.
Mutta sitten kun tulen tähän koneelle niin inspiraatio loppuu. Muutenkin paska fiilis tämän kelin takia, nihkeää ja kosteaa sisällä ja oksettaa kun kädet haisee Hevosmuurille (jos joku ei tiedä niin se on maalattava pureskelunestotökötti).

Tallilla on märkää ja nihkeää, karsinat on kuin niihin olisi ämpärillä heitetty vettä koska viimevuotiset turpeenloput ovat päässeet kastumaan eivätkä paljon kuivita.
Kaipaisin jostain talliapua, Marinka ei sitten ilmeisesti pystykkään lapsen takia tekemään kuin pääsääntöisesti viikonloppuisin joka taas ei mua auta niin paljon koska olisi silloin aikaa tehdä itsekin ja Meiju voi toki auttaa kun käy, mutta sekin yleenä viikonloppuna.

Juurikin kylmät, pimeät ja märät loska-illat keskellä viikkoa ovat pahimpia. Kömmin talliin klo 21 kun nurkkakarsinaa ei edes näe siivota kunnolla ja hevoset huutelevat kärsimättöminä ulkona.
Laurilla on kyrpä otsassa koska Elsa ja Roki pureskelevat tallin ulkolaudoituksen rimoitusta ja mulla oli kyrpä otsassa tänä aamuna kun Giitta ja ilmeisesti Jasso alkoivat tallissa pureskella seiniä klo 6 enkä saanut nukuttua enää. Aamutallin jälkeen sipaisin hevosmuurin ja sadistisena haluaisin nähdä ensimmäisen ilmeen siinä turvassa joka erehtyy maistamaan karsinanlaitaa. Kau-Stoppi ei ole mitään verrattuna tähän myrkkyyn!

Notta paskaa on hevosenomistajan arki nykyään 6kk vuodesta kun ei tule kuin paskaa taivaalta ja kaikki paikat ovat liejussa.
Pikkuisen vilkuilen jo Giittalle ajo-opetuspaikkaa maalis-huhtikuuksi, mutta en tiedä kuinka moni ottaa ponivarsoja.
Tämä olisi ainakin ihan siivo ja pieniruokainen, fiksu oppimaan. Saapi vinkata jos tietää jonkun!
Voi olla amatöörikin kunhan osaa senverran ettei tämä harjoituskappaleeksi joudu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.11.2007 19:42

Kauhunsekaista ihailua. Rankkoja juttuja. Huh. Surullinen olo.

Suklaa ei ole mun juttu :(Keskiviikko 07.11.2007 16:57

Jo toisen kerran parin viikon sisään saan masun kipeäksi suklaasta. Tälläkertaa söin kaksi pätkispatukkaa, viimeksi rivin joulusuklaata. On tämä huutava vääryys!
En ole edes koskaan ollut mikään ahmatti näitten asioiden suhteen vaan syön kerralla korkeintaan pari riviä. Ei ole millään tavalla oikeutettua ja kohtuullista viedä sitäkin pientä nautintoa pois. Ihan kuin tässä ankeassa kylmässä maailmassa olisi yltäkylläisyyttä muutenkaan.

Olen niin jumalattoman väsynyt!
Heräsin joskus klo 4 aikaan enkä oikeastaan saanut enää unta. Pyörin vaan paikoillani ja vitutti kun kuulin tallista kolinaa. Olin ihan varma että Giitta repii siellä loimea (jätin yöksi ettei Laurin tartte harrastaa extreme-lajeja), loimi ollut päällä 10 kertaa ja nyt jo palkeenkielellä.

Manowar ruletzTiistai 06.11.2007 14:23

Strike while the iron is hot
Steel is strongest so say we all
And if we all were not brothers of metal would we fall? -No!
They tried to test our spirit
They tasted steel before we were done
Grinding their bones into the dust of the past
All blown away like a shot from a gun

We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kindgdoms one

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal that's all that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air

Let us drink to the power drink to the sound
Thunder and metal are shaking the ground
Drink to your brothers who are never to fall
We're all brothers of metal here in the hall

Our hearts are filled with metal and masters we have none
And we will die for metal, metal heals, my son