IRC-Galleria

ZerBo

ZerBo

on the road.... jossain päin Suomee..

Olisiko sinusta?Lauantai 17.11.2012 22:23

Rekkacowboyt
Ovatko meidän teiden kuninkaat juopottelevia naistenkaatajia, joiden työ ei ole minkään arvoista, heiltä käytöstapoja ei löydy ja heillä ei ole edes ammattia??? Onko asiat näin?
Mikä on saanut monet ihmiset ajattelemaan tällä tavalla?

Moni asuu viikot siinä pienessä kodissaan työpäivän päätteeksi minkä jokainen on sisustanut omaan tyyliinsä. Huoltamoilla käydään kahvilla, syömässä, saunassa ja suihkussa. Ja siinä samalla saatetaan hiukan jutella tiskitytön kanssa… naistenkaataja- tuleeko tälläinen nimitys siitä :D Päivä on täynnä ajamista ja kuorman lastausta ja purkamista. Yksin oleminen on raskasta henkisesti ja fyysisesti ja useimmilla puhelin laskut ovat…. paljon! Poliisit kiusaavat työaikalakien ja taukojen kanssa. Työpäivän pituus on yli 10h jonka jälkeen lepopaikalle päästyään moni ottaa oluen tai kaksi raskaan päivän päätteeksi, eipä siitä vielä juopoksi pitäisi laskea! Ihmiset kuvittelevat, että kuskin työ on VAIN ajaa paikasta a paikkaan b ja taas sama uudestaan, eihän se voi raskasta olla??? Vai voiko??? KYLLÄ VOI!!!!
He tekevät pitempää päivää kuin kukaan muu normaali duunari, menettävät hermonsa muiden liikenteen kanssa olijoiden kanssa, koska harva ymmärtää sitä isoa autoa väistää, vaan ajatellaan että kyllä mä mahdun ja tuossakin vehkeessä on jarrut, mä ehdin, kyllä se jarruttaa! Ei se sieltä päälle tule…. On pomot ja juitsarit jotka luovat painetta kiireestä ja tuloksesta, mutta se ei kulje kuin sen vajaa 90! Ei löydy siipiä ja tankata kerosiinilla.
Pitäisi jaksaa ihmisten suun soittamista purku ja lastaus paikoilla ja jos menet siihen jotain vastaamaan niin sinulla ei ole käytöstapoja!!!
Kuka meistä “tavallisista” ihmisistä uskaltaisi tuon suuren yhdistelmän rattiin, joka on elämäntapa ja ammatti niille jotka ovat sen valinneet. Kun yhden tien päällä tehdyn virheen tekemisestä saattaa muuttua kuljettajasta matkustajaksi??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.