IRC-Galleria

ZeroSaint

ZeroSaint

The Supreme Hierophant

Uusimmat blogimerkinnät

Ote 23Tiistai 07.08.2012 01:01

"Väitätkö sinä tosissasi, että tässä maailmassa - minkä tunnemme - missä kukaan ei pysty hyväksymään erilaisuutta... etenkään kun kyse on seksuaalisesta erilaisuudesta, niin on olemassa unohdettuja kaupunkeja, joissa se on täysin normaalia sama kuin ostaisi kaupasta maitoa?" Amina ihmetteli.

Muut ympärillä olevat nyökkäsivät ja antoivat hyväksyviä katseita toisilleen, mutta sitten Susan puuttui puheeseen: "Mutta tehän sanoitte, että tuollaiset unohdetut sivilisaatiot kuten Atlantis, Shangri La ja L'mure ovat paljon nyky-yhteiskuntia edellä olevia paratiiseja, niissä on kuulemma vain yksi vika - mikä?"

Vanha Väki liikehti vaivaantuneesti ja pian heidän joukostaan astui esiin, nainen, jonka suloisilla muodoilla pystyi kilpailemaan ainoastaan merenneidot, naisen nimi oli Vellamo.
Vellamo, veden kuningatar esitti asiansa suoraan:"Vaikka kadonneet sivilisaatiot ovatkin edistyksellisiä, niin kaikkialla on jotain pientä vikaa ja jokaisessa kaupungissa, minkä luettelit, Susan, on se vika että siellä saa kuolemanrangaistuksen jos sattuu olemaan vihreäsilmäinen."

"ANTEEKSI MITÄ!" Susan ja Amina huusivat ääneen.

"Niin. Ja se vanha laki perustuu legendaan vihreäsilmäisestä Jumalasta joka hävitti vanhat sivilisaatiot maanpäältä ja vangitsi ne piiloon, pois kuolevaisten keskuudesta. Tiedän, että laki on typerä, mutta Aminan on pakko käyttää ruskeita piilolinssejä, mikäli aikoo tulla kanssamme Shangri Lahan." Vellamo sanoi ja venytteli helmiketjuin koristeltuja käsiään.
Tämä referaatti on ote yhdestä kirjoitelmasta, mitä olen viimeksi kirjoittanut ylä-asteella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.