IRC-Galleria

='(Keskiviikko 09.01.2008 14:52

nyt sit tulin ma takas suomeen kultsin luota, olo on mitä paskin mutta täytyy jaksaa. Vaikka ei tehty paljoa, oikeastaan ei mitään, oltiin vaan yhes ja nukuttiin pitkään ja valvottiin myöhään oli kuitenkin ihanaa. Ekaa kertaa johonki yli vuoteen asol oli lomaa..2viikkoo!! Oli ihanaa herätä joka aamu ilman että ason piti lähtee heti töihin. Ihan mieletön ikävä nyt =(.
Mul alkaa kirjotukset tos maaliskuus ja se tarkottaa et mun on pakko lukee, otin just 4 matikan kurssii iltiksest joten nyt mul on joka päivä 21 asti kouluu -_- mikä taas tarkottaa sitä, että nyt me ei ees nähä ason kaa meses ku ehkä kerran kuus ='(. Mikä tekee asiasta vielä siedettämättömän (meniköhä toi sana nyt ees oikein Oo ) ...ni se et nyt en nääkään asoa nii pian =(...eli nään sen vast toukokuus jos meen käymään, mutta epäilen kyl.
Eli tämä taas tarkottaa sitä että JOS aso tulee kesäkuussa käymään, kattoo mun lakitusta (jos saan lakin) ni sit nään ason vast kesäkuus, mutta epäilen että se tulee, se kyl lupas harkita mut anyway, jos aso ei tuu ni nään sen sit vast VIIIMEISTÄÄN elokuus jolloin muutan sit lopullisesti englantiin. Eli en nää asoo 5-7,5 kuuukauteeeen!!!!!!! Joten jos todella haluat niin kuvittele nyt miltä minusta tuntuu kun ei nää omaa rakasta noin pitkään aikaan =(

mä tiedän että käytän "tämä taas tarkoittaa sitä..." ja "joten" ja "eli" sanoja aika paljon mutta kun ELÄMÄ ON!! >=(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.