IRC-Galleria

Elämäkö?Keskiviikko 23.11.2005 09:58

NIH

Niin se menee taas nukuin eilen vaivaiset 13h kun oli hiemanpäänsärkyä ja vatsatautia. Se oli liian vähän todellakin! haluaisin joskus nukkua sen 18h unien putken se olisi niin mukavaa. Katsoo nyt jos menisi Sitten lauantaina aikasin nukkumaan ja nukkuisi pitkään.

Olen huomannut sen että täällä opistolla tylsistyy. Ei jaksa tehdä mitään katsoa vain telkkaa ja katsella mitä muut vouhottavat. Väsyttää siis aivan _Sairaana_ vaikka nyt olikin helppo aamu herätä. Mutta niin se homma etenee. Tänään pitäisi mennä harjoittelemaan jtn Asuntolan tonttu esitystä tai jtn. (Mitä muutakaan tekemistä sinä keksisit täällä kun sitä ainaista 6h atk-luokassa ei jaksa)

Oli Taas eilen muutenkin kirjaimellisesti happoa meininkiä sitä ei aina jaksa.. Ei todellakaan emme halua sen tapahtuvan uudestaan. Päässäni soi erään ystävän biisin kohta koko ajan."Veri on kaikki. Veri on hyvää. Veri on elämä." en tiedä miksi mutta se vaikuttaa koko ajan tajuntaani todella hassusti kun viellä toisen bändin biisin kohta myös. "Pelkään hengittää" Että Yeah on kivaa varmaan kiloläksyä tullut kun menen tunnille koska eilen poissa. Ja oli juuri niitä ihania aineita... Ruotsia oli eilen jäänyt tasan jo jälkeen kun unohdin viime läksytkin päänsäryltäni tehdä.

Ja oikeasti haluaisin jo eräänluokse. Näen hänet vasta about kahdenviikon päästä ja se ei ole reilua! "välimatka on hyväksi" sanonta kuulostaa kivalta muutaman kerran sitten se on jo kuumahiilihanko korvassa. Vaikka kuulenkin tuon äänen jokapäivä ja pidämme yhteyttä mutta se ei ole sama kun istua sylikkäin ja pitää kädestä tai jtn.

Ei muuta emme ala synkistelemään emmehän lapset?...Over And Out (Yli Ja Ulos)

NIH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.