IRC-Galleria

Zmo^

Zmo^

wrong state of mind

urgh...Keskiviikko 30.04.2008 10:57

Ei oo vissiin viel tarpeeks kesä et voi unohtaa partsin oven auki ku sammahtaa..
Nyt tuntuu silt et o koko pää täynnä räkää, ja tänään pitäis jaksaa juhliakki viel.
Muutenki kiva herätys, lampsin keittiöön pistää kahvii valumaan ni tajuun et eihän mul oo kahvii.
Tää päivä alkaa vaan niin failurena ettei tää voi ku onnistua.

edit: Päässy konttorille asti ja tuntuu et menee kokoajan huonommaks. Kahvia sain kupillisen tuol tukkurilla, sielt sit konttorille ajellessa ajattelin et käyn mäkin kautta. Mäkki aukee vast kymmeneltä.
No ei se mitään, ajetaan konttorille ja keitetään kahvit. Pannu homeessa.
EI SIT SAATANA JUODA KAHVIA!

suora lainaus tänpäivän viihdykkeestäPerjantai 25.04.2008 17:14

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NinjaPirateZombieRobot

"# Star Wars. Come on, gang: it's a LASER. SWORD. Wielded by a space-farmboy samurai against a walking ER room samurai and an elderly cloaked glowing-eye samurai that shoots exploding lightning from his fingers. The space-farmboy samurai's mentors are an old British man and a wise frog, his sister is a princess revolutionary, his best friend is a cowboy, his best friend is a bear-person and they're accompanied by a beeping garbage bin and a possibly gay shiny robot who was at one point mistaken for a god by teddy bears who later defeated space Nazis with rocks, allowing the cowboy's best friend (a businessman) to destroy a rebuilt superweapon the size of a moon. Earlier on, the space-samurais protected the princess revolutionary's mother while she soapboxed, until they were forced to fight a tattooed man, a very tall British man and a cyborg with a head shaped like a spray nozzle. It's not amazing that George Lucas came up with all this, it's amazing that he successfully pitched it. "

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 02:06

"Seksi on maailman yleisin ajankäytön muoto. Seksi on vähän niin kuin vaivalloista masturbointia, jonka lopuksi käsi valittaa vääränlaisesta kestosta ja tekniikasta sekä puutteellisista emootioista. Seksin alkuperäinen idea oli hyvinkin yksinkertainen, sillä tarkoitusperänä oli vain lisääntyminen. Vuosien saatossa aktiin on lisätty kaikenlaista huuhaata kuten naisen orgasmi. Alkuperäinen akti toimi kaikessa yksinkertaisuudessaan näin:

1. Uros asettaa pippelinsä pimppiin
2. Pippeli vedetään ulos pimpistä
3. Toistetaan tarvittaessa "

Krapula, vihdoinkin!Sunnuntai 13.04.2008 15:36

Nyt vois vähän olla sellane fiilis et saattas ol pien rapulan poikane... ku sen Norjan reissun jälkeen ei oo oikein ollu kertaakaa =/

JahnaTiistai 08.04.2008 01:27

Meni sit tää päivä palloilles tuol kallion arvauskeskukses ja marian sairaalas, lopputuloksena kepit, nilkkatuki ja loppuviikko saikkua.
Eikai toi perjantai aluks nii erikoiselt vaikuttanu, perus duunipäivä.
Töistä ku pääsin kotio kävin kaupast hakeen vähä sapuskaa ja tolpan Koffelia. Siin sit kokkailin ja aloin maisteleen olusia, joskus ysin aikoihin/vähän jälkeen Matu ja Make tulee kyläilee, syömään pizzansa ja nauttimaan kanssa vähän olusia.
Olusia maisteltu, nälkäiset lapset ruokittu ja matka kohti nosturia lähtee hyvällä fiiliksellä, tosin perinteisesti hieman myöhässä.

Päästään nosturiin onnellisesti, harmittelen ku missasimme lämppäribändin ja lievensin tästä johtuvaa vtutusta oluella, kuten myös kumpparini.

Pari olutta myöhemmin Klamydia aloittelee, joten vikat huiviin ja kyynärpäätaktiikalla eturiviin. Lähes koko keikka tuliki sit palloiltua about eturivissä / viereises pitissä, jossa ilta sit saiki vähä epämieluisamman päätöksen.

Pari biisiä ennen lopetusta onnistun vetämään sadistiset pannut, ja ensimmäinen huomio lattialla maatessa on et oikeest jalast hävinny voimat kokonaan.. Nilkutan itteni sivummalle, käyn istumas hetken ja arpomas et mitäs ny kävi, jonka jälkeen siirryn ulos raikkaaseen kevätsäähän jatkamaan ihmettelyä.

Alkuperäinen epäilys oli et polvi sano muljumpsis, mut hieman myöhemmin huomaan että kyseessähän olikin nilkka.

Onneksi kone on hyvin voideltu keitolla ja matka jatkuu jatkoille Virginiin, tosin eipä tullu hirveesti laitettuu jalalla koreasti enäää siinä vaiheessa.

Jossain vaiheessa iltaa Virgin sulkee ovensa, ja noin tunnin seikkailun jälkeen onnistumme saamaan taksikyydin
(matkaseuralaiset ovat lisääntyneet Jaken ja jostain matkaan tupsahtaneen, hieman venäläisaksenttia vääntävän Zenjan muodossa..)
Taksikuski vie meidät ystävällisesti Markukselle, josta jatkan lampsimista kohti kotia.
Noin puoli kuudelta päätän tuupahtaa tyytyväisesti unten maille, herätys kuitenkin vasta seitsemän pintaan.

Herään vähän jälkeen 7 kun puhelin ja summeri laulaa kilpaa, nakkaan partsilta auton avaimet kadulla makaavalle Markukselle jotta pojat saa auton pakattua samalla kun keräilen kamerat ja muut rekvisiitat reissulle mukaan. Huomaan myös nilkkani olevan lievästi kipiä, mutta en anna asian häiritä. Vasta kun kengän jalkaan laittaminen osoittautuu mahdottomaksia alan pohtia josko jotain olisi hieman huonosti, mutta koska pojat odottelee jo niin en välitä tälläisistä pikkuseikoista vaan nakkaan toisen popon kaljojen kaveriks ja lähen pomppimaan autolle.

Matka seinäjoelle menee hieman unisesti, ei sentään ratin takana. Seinäjoen jamittelut oli loistavat, tosin massive angst iski ku ei itse päässy polkemaan. Kamera seikkaili ties kenellä, mitään tietoja siitä mitä sillä on kuvattu.
Jossain vaiheessa kävästään kaupassa hakemassa pientä evästä ja matkalla kuulostaa kuin olisimme ajaneet pienen mummon yli, mutta koska peileistä ei näy ketään/mitään jatkamme matkaa..
Takas hallille päästessämme joku huomaa pientä pihinää toisen takarenkaan kohdalta, ja hieman heikohkot ilmanpaineet.

Jamit loppuu, auto täyttyy ja matka kohti helsinkiä alkaa oluen voimin (tapahtuma oli päihteetön joten pidin pisset kiltisti autossa).
Bensiksen kautta pumppaamassa renkaat, tankin ja egot saamme hyvän vauhdin kotia kohti, kunnes tapahtuu jo jokseenkin odotettu.
Piff räks poks kriiks naks sanoo takarengas, joku hullu ehdottaa tien sivuun vetämistä mutta melko läheltä löytyvä huoltoasema vie voiton ja lähdemme tutkailemaan tapahtunutta.
Ja kyllä, paskanahan se on.
Onneksi kyydistä löytyy rengasasentaja Matu, joka oppiensa voimin löytää, irroittaa ja vaihtaa vararenkaan tilalle jotta matka pääsee jatkumaan.

Muutamaa olutta ja virtsataukoa myöhemmin hyydyn ja herään saapuessa espooseen tiputtamaan Patrik kotio.
Lopulta puolen yön aikoihin saapuessamme miun nurkille heitämme ylävitoset ja pohdimme josko baariin vielä, mutta ainakin omalla kohdalla ilta kääntyi kodiksi, ja nyt suihkunraikkaana pohdin josko vaikka ottais kunnon yöunet tähän väliin ja ihmettelis mitä sitä huomenna sais aikaseksi.

Tarinaa tuli niinmaan pirusti, asiaa hyvin vähän... referaattia tuskin tullaan näkemään, kuten ei myöskään kuvaa nilkasta, senverta sairas et tulloo viel banaania jos tänne pistelee

SHIEEETPerjantai 04.04.2008 00:32

Tarviin jonkun ystävällisen ihmisen lainaamaan mulle Visaa tai Mastercardia
HUOMISILTAAN MENNESSÄ