IRC-Galleria

Päväkodin lapset ovat pihalla taas.Maanantai 28.11.2005 17:23


TET-jakso. Päiväkodissa.
Ensimmäinen toteamus tuohon eläintarhaan tullessa oli, että ''ihan varmana tää huone oli isompi, ihan varmana nää tuolit oli paaaljon korkeampia''. On siinä sen verran eroa, kun viimeksi ehkä noin 120-senttisenä nappulana on niitä (ihan varmasti kutistuneita)huoneita tuijotellut ja niillä (nukkekodin)tuoleilla istuskellut. Ja nyt kun tuota pituutta riittää sellaiset 173cm. Vähintäänkin.
''Sä oot ihan peikko'' totesi yksi niistä villipedoista liimaa sormissaan ja hilettä hiuksissaan askarrellessaan kehystä piirustukseen.
-Kiitoksia. Juuri tuon halusinkin kuulla. Lasten suustahan kuuluu aina totuus.
Siinä kuuden tunnin aikana alkoi kummasti antaa arvoa koulun ''hiljaisuudelle''(!). Ainakaan siellä ei kävellessään käytävillä roiku kuuttatoista kersaa käsipuolessa. Vain yksi lainehtiva sopulimaksamakkara, mutta ei siitä sitten sen enempää. (sarkku, sä tiiät että sä oot mun itoli<3)
Päiväohjelmakin päiväkodissa on suhteellisen yksinkertainen. Ensin kiukunpurkaminen(aamuhetki), sitten riehumista(leikitään!), liimasotaa ja massapallon murskaamista(luovaa askartelua). Tämän jälkeen harjoitetaan verbaalisia lahjakkuuksia(lounas. ''yök mä en syö tätä!''). Lisää riehumista, ''juokse- hoitotätiä-karkuun''-leikkiä ja mutapainia(ulkoilua). Sen jälkeen sitten toivutaan hetki aamupäivän rauhallisista(?!) leikeistä ja eikun menoksi taas. Tämä rumba jatkuu viisi kertaa viikossa, tietyin eroavaisuuksin (kenties Ville* loukkaa polvensa tai otsansa, Liisi* saa tavallista äänekkäämmän kiukkukohtauksen tai Jukka* keksii karata kesken mutapainin tiukimpien tilanteiden) , tietenkin.
Ja nämähän ovat niitä kuuluisia ''isoja yttöjä ja poikia'', eskarilaisia.

Ihan jeeshän tämä päivä oli, ei siinä mitään. Ja meni muuten taatusti nopeammin kuin yksikään bilsan kaksoiskärsimys ikinä!ja lopuksi pieni p.s.
ei ne ipanat oikeesti niiiiin hirveitä ollu, ku tosta voisi luulla. älkää vetäkö vääriä johtopäätöksiä. :]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.