IRC-Galleria


~~5 hyvää neuvoa, joita ilman et tule toimeen~~

1. Varustaudu kunnolla. Parasta olisi pukeutua jätesäkkiin mahdollisten liima-, marjakiisseli-, ketsuppi-, sormiväri- ja mehutahroilta. Korvatulpatkaan eivät joissakin tilanteissa olisi pahitteeksi.

2. Älä ole liian lapsirakas. Kun kerran osoitat olevasi ihan oikeasti innostunut vetämään lapsia pulkassa, et enää koskaan pääse heidän käsistään. Minne ikinä menetkin, ipanoita on joka sormelle ja varpaalle roikkumassa hihoissa ja lahkeissa tai missä tahansa mihin he suinkin ylettyvät.

3. Älä missään nimessä anna lasten käsiin mitään, jolla he voisivat saada aikaan kaaoksen. [tähän gatekoriaan tosin kuuluvat lähes kaikki päiväkodin normivarustukseen sisältyvät välineet]

4. Älä KOSKAAN, ikinä, ikinä keiku lapsille mitoitetuissa tuoleissa, äläkä varsinkaan nojaa nukenrattaisiin. Ne eivät kenties ole valmistettu kestämään painoasi...

5. Lopuksi yksi tärkeimmistä: kun eteen tulee ylitsepääsemätön tilanne, älä jää aikailemaan, vaan ota jalat allesi ja vähän äkkiä!


Huomaa, ,että lastentarhassa ovat voimassa viidakon lait. Nopein ja vahvin voittakoon, muut jäävät epäilemättä tenavalaumojen jalkoihin.[ja näitä ei sitten oteta liian vakavasti. ei siellä päiväkodissa nyt niin raakaa peliä ole... öh. ei ainakaan pitäisi olla. kai. ]Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.