IRC-Galleria


'' Sulla on kompleksi vähän kaikkeen. :'D''

Tällainen viesti löytyy puhelimeeni tallennetuista viesteistä. Pisti ajattelemaan.
Tosiaan, olen huomannut kiinnittäväni huomiota -ehkä liikaakin- ihmisten ulkonäköön. Tai siis, en nyt tarkoita, että luokittelisin koko ajan ihmisiä mielessäni eri genreihin ''ruma'' ja ''kaunis'' ja ''komea''. Ei niin.
_ Mutta huomaan ihmisistä kaikki näennäisen pieniltä asioilta vaikuttavat asiat. Jonkun kengännauhat, silmälasit(varsinkin!), nenän muoto jne. Vaikka en tuntisikaan ihmistä, saattaa minua ärsyttää suunnattomasti henkilön hiuksissa olevan ''vääränvärinen'' raita. Tiedän, olen ilkeä. Tiedän, tuomitsen ennen kuin tunnen.
_ Mutta kukaanhan ei ole täydellinen. Edes perfektionistit kuvaamataidon tunnilla. Varsinkaan siellä.
_ Ja eikä se tarkoita, että pitäisin henkilöä aina ärsyttävänä. Pidän ärsyttävänä vain sitä ''vääränväristä'' raitaa. En ihmistä, en henkilöä, en luonnetta. Jos tutustun ihmiseen myöhemmin, voin huomata henkilön olevan todella upea ja ihana ihminen, mutta SILTI, se kirottu raita hiuksissa ärsyttää.

''Et toki. ;D. Ethän SÄ koskaan. Kompleksis rokkaa. :DD.''

Yleensä kyllä huomaan ihmisistä ne positiiviset ulkonäköseikat. Hyvinsopivat silmälasit, juuri oikean väriset raidat, hienon paidan, upean väiset silmät. Että enhän minä ihan ilkeä olekaan?

Enhän? :>


Muuten, tänään avasin suklaakalenteristani neljännen luukun. Sieltä tuli apila. Tai kukka, en oikeen erota. Tai ehkä se olikin geenimanipuloitu apilankukka. Tiedä sitten.
Saiko joku saman?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.