IRC-Galleria

AATONAATTO.Perjantai 23.12.2005 12:07


PERUSKOULUN VIIMEINEN JOULUKIRKKO. MENI JO.

Nyt alkaa pikkuisen olla joulufiiliskin. Ihan vähän siis.

Viimeiset pari viikkoa eivät olleet mitenkään parhaimpia, nyt on taas vähän parempi mieliala. Ehkä se siihen joulunodotukseenkin vaikutti. Yleensä olen jo heti joulukuun alussa ollut ihan innoissani ja varmaan ensimmäiset piparitkin leivottu jo marraskuun lopulla.
. Nyt joulua ei enää edes kovinkaan odota. Nytkin sellainen olo, että voisi hyvin mennä maanantaina kouluun ilman tietoakaan mistää joululomasta. Jatkaa arkea ihan normaalista. Ihan kuin olisi tavallinen marraskuun päivä.
. Ehkä joulusta on tullut massaa. Ehkä sitä ei odotakaan enää niin paljon kun on sen saman jo neljätoista vuotta kokenut. Huominen jouluaatto on sitten viidestoista. Mietin vain, että millaiselta se joulu tuntuu sitten neljänkymmenen tai viidenkymmenen vuoden päästä?
. Ei niitä lahjojakaan enää niin kaipaa. Kukapa ei olisi pienempänä halunnut juuri sitä ''kaalimaan kakaraa'' kun ''kaikilla muillakin on.'' Nyt oikeastaan on kivempaa antaa niitä lahjoja toisille. Tai no, en väitä, ettei olisi kivaa saada lahjoja itsekin...

Kahdeksan päivää vielä vuotta 2005 jäljellä. Siten tulee uusi vuosi [ja kuudet kujeet ;)]. Itselläni on jo yksi uudenvuodenlupauskin: Pitää muistaa heti silloin maanantaina 9.1.2006 onnitella erästä henkilöä ennätyksestä.

''ONNEKSI OLKOON ARVOISA OPETTAJA TEITTE ENNÄTYKSEN!''
:'D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.