IRC-Galleria


Ansaitsen tällä kunnon kansalaisen arvon, todistan etten aina ole ihan hirveän laiska ja tunnustan viisi outoa (en kyllä kaikkein oudoimpia, en tahdo säikytellä ketään) tapaani.
Tosin myös laistan hiukan velvollisuuksistani tässä samalla enkä enää haasta ketään, sillä kaikki jotka ajattelin haastaa,olivat nopeampia ja ehtivät ensin.
Kuitenkin.


1. Minun on mahdotonta olla kaupassa kyyläämättä ihmisten ostoksia. Ostosten sekä ihmisen ulkonäön perusteella kehitän näille pahaa-aavistamattomille viattomille uhreille elämäntarinan täynnä skandaaleja ja luurankoja kaapeissa ja salarakkaita ja ties mitä.
[Saisikohan minusta uuden Seiskan juorutoimittajan?]
Olen lähes varma, että sillä baskeripäisellä kuusikymppisellä tädillä, joka osti reilusti ''senior''koiranruokaa ja maitotuotteita, on luuvalo ja 13-vuotias berninpaimenkoira, josta tuo entinen opettaja ei raaski luopua edes allergiansa takia.
Ja se suurin piirtein kolmikymppinen mies, se jolla oli pitkä ponnari ja etsiväntakin kaulukset pystyssä, olen varma että hän oli menossa tapaamaan juustonaksuja ja homejuustoa himoitsevaa, päälle 50-vuotiasta salarakastaan, viulunsoiton opettajaansa.

2. Lisää kauppa-addiktioita. Kun palautan ostoskärryt, ne on aina ihan pakko paiskata niin kovaa kuin mahdollista. En tiedä miksi, enkä haluakaan sen puoleen.

3. Säilytän maalauksiani maton alla. Niitä on siellä vaikka kuinka paljon. Onneksi en ole sitä roskat-maton-alle-tyyppiä.

4. Mandariinit pitää aina kuoria niin, että kuoret säilyvät kokonaisena. Kuoresta teen aina joko ukon tai sitten kukan, riippuen sen hetkisistä fiiliksistä.

5. Kommentoin esim. edellä kävelevien ihmisten puhetta ääneen tyyliin ''Niin just!''; ''Oon täysin samaa mieltä!''; ''No siis en arvaa''; ''Oikeesti?!''. En voi sille mitään.
[Eikä se ole mitään piiloilkeilyä. Ainakaan yleensä.]





Siinä teille. Naurakaa pois jos naurattaa. En minä siitä välitä.
Helpottavaa suoriutua melkein kunnialla kunnon kansalaisen velvoitteistaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.