IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

~~5 hyvää neuvoa, joita ilman et tule toimeen~~

1. Varustaudu kunnolla. Parasta olisi pukeutua jätesäkkiin mahdollisten liima-, marjakiisseli-, ketsuppi-, sormiväri- ja mehutahroilta. Korvatulpatkaan eivät joissakin tilanteissa olisi pahitteeksi.

2. Älä ole liian lapsirakas. Kun kerran osoitat olevasi ihan oikeasti innostunut vetämään lapsia pulkassa, et enää koskaan pääse heidän käsistään. Minne ikinä menetkin, ipanoita on joka sormelle ja varpaalle roikkumassa hihoissa ja lahkeissa tai missä tahansa mihin he suinkin ylettyvät.

3. Älä missään nimessä anna lasten käsiin mitään, jolla he voisivat saada aikaan kaaoksen. [tähän gatekoriaan tosin kuuluvat lähes kaikki päiväkodin normivarustukseen sisältyvät välineet]

4. Älä KOSKAAN, ikinä, ikinä keiku lapsille mitoitetuissa tuoleissa, äläkä varsinkaan nojaa nukenrattaisiin. Ne eivät kenties ole valmistettu kestämään painoasi...

5. Lopuksi yksi tärkeimmistä: kun eteen tulee ylitsepääsemätön tilanne, älä jää aikailemaan, vaan ota jalat allesi ja vähän äkkiä!


Huomaa, ,että lastentarhassa ovat voimassa viidakon lait. Nopein ja vahvin voittakoon, muut jäävät epäilemättä tenavalaumojen jalkoihin.[ja näitä ei sitten oteta liian vakavasti. ei siellä päiväkodissa nyt niin raakaa peliä ole... öh. ei ainakaan pitäisi olla. kai. ]Päväkodin lapset ovat pihalla taas.Maanantai 28.11.2005 17:23


TET-jakso. Päiväkodissa.
Ensimmäinen toteamus tuohon eläintarhaan tullessa oli, että ''ihan varmana tää huone oli isompi, ihan varmana nää tuolit oli paaaljon korkeampia''. On siinä sen verran eroa, kun viimeksi ehkä noin 120-senttisenä nappulana on niitä (ihan varmasti kutistuneita)huoneita tuijotellut ja niillä (nukkekodin)tuoleilla istuskellut. Ja nyt kun tuota pituutta riittää sellaiset 173cm. Vähintäänkin.
''Sä oot ihan peikko'' totesi yksi niistä villipedoista liimaa sormissaan ja hilettä hiuksissaan askarrellessaan kehystä piirustukseen.
-Kiitoksia. Juuri tuon halusinkin kuulla. Lasten suustahan kuuluu aina totuus.
Siinä kuuden tunnin aikana alkoi kummasti antaa arvoa koulun ''hiljaisuudelle''(!). Ainakaan siellä ei kävellessään käytävillä roiku kuuttatoista kersaa käsipuolessa. Vain yksi lainehtiva sopulimaksamakkara, mutta ei siitä sitten sen enempää. (sarkku, sä tiiät että sä oot mun itoli<3)
Päiväohjelmakin päiväkodissa on suhteellisen yksinkertainen. Ensin kiukunpurkaminen(aamuhetki), sitten riehumista(leikitään!), liimasotaa ja massapallon murskaamista(luovaa askartelua). Tämän jälkeen harjoitetaan verbaalisia lahjakkuuksia(lounas. ''yök mä en syö tätä!''). Lisää riehumista, ''juokse- hoitotätiä-karkuun''-leikkiä ja mutapainia(ulkoilua). Sen jälkeen sitten toivutaan hetki aamupäivän rauhallisista(?!) leikeistä ja eikun menoksi taas. Tämä rumba jatkuu viisi kertaa viikossa, tietyin eroavaisuuksin (kenties Ville* loukkaa polvensa tai otsansa, Liisi* saa tavallista äänekkäämmän kiukkukohtauksen tai Jukka* keksii karata kesken mutapainin tiukimpien tilanteiden) , tietenkin.
Ja nämähän ovat niitä kuuluisia ''isoja yttöjä ja poikia'', eskarilaisia.

Ihan jeeshän tämä päivä oli, ei siinä mitään. Ja meni muuten taatusti nopeammin kuin yksikään bilsan kaksoiskärsimys ikinä!ja lopuksi pieni p.s.
ei ne ipanat oikeesti niiiiin hirveitä ollu, ku tosta voisi luulla. älkää vetäkö vääriä johtopäätöksiä. :]

Teiniangstia parhaimmillaan.Maanantai 28.11.2005 00:00

anteeksi että olen olemassa. menen viiltämään lusikalla ranteet auki -->

02:37 <Jans-> Tää nyt ei oo yhtään kivaa. I would like to be peacemaker. Shall I ? :>

02:38 <Zofii> eieiei. mä etin vielä sitä lusikkaa.

02:39 <Jans-> Lusikat on kielletty alle 17 vuotiailta. :<

02:41 <Zofii> ei multa. käyköhän teelusikka? kysy siniltä mielipiteitä.

02:43 <Jans-> Voi, tunnen itseni nyt kovin tärkeäksi. *krhm* Kantani tähän asiaan ei ole minulle itsellenikään kovin selkeä. Luulisin että teelusikoiden käyttö saattaisi olla väärin, suosittelen real lippuja. Vaikka tosin snobilippujen käyttö ei ole hyväksyttävää.

02:43 <Jans-> t.sini

02:44 <Zofii> kuulostaa kovin monimutkaiselta. harkitsen sittenkin kakkulapiota. chippendale-hopea voisi näyttää hienolta poliisin itsemurha-arkistokuvassa.

02:49 <Jans-> o__________________0 Excuse me while I kill myself (ettei tarvitse nähdä kun sinä teet sen, kuorimaveitsellä)

02:50 <Zofii> kuorimaveitsi vai kakkulapio? kas siinäpä pulma. ehkä mä päädyn kuitenkin raastimeen..

02:51 <Jans-> *Soittaa eläinsuojeluvalvojalle tai ihan mihin vaan*


Vuosisadan draama. Kyllä 15-vuotiaan elämä on rankkaa. Tämä tuli todettua viime yönä.
- Vanhemmat »