IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

såhär idag =) Lauantai 15.12.2007 00:14

sådääärja,nu har det då börjat. helvetet som kommer att pågå hela jävla nästa vecka. jag talar om julruuhkan i butiken. iofs började den ren vid lillajul då folk börjar hamstra skinkor så att man bara inte blir utan! gud bevare.
Men nu har det gone crazy,folk köper som om det skulle bli atomkrig imorgon och alla skulle måsta låsa in sig i sin egen lilla bunker och stanna där ett par-tre år.
det är så att man får ont i hjärtat av mindre också. mänskor sopm vanligen är snudd på normala har nu galenskap lysande ur ögonen medan de gräver i frysdisken efter efter den finaste skinkan.
det är nästan så att man skrattar lite elakt åt alla andra som hamnar köa där,jag sitter rätt bekvämt där vid kassan o kan ta de så lugnt jag vill. moahahha. sen ser man hur det bultar vid tinningarna åt folk som står i kön och känner sig nöjd med sig själv.
det har nämligen gått rätt ok ännu,jag har inte dödat någon,inte ens tappat nerverna ännu (fick faktist höra idag att jag har "kultaiset hermot" idag av en kund och tänkte skratta ihjäl mej,JAG som kan begå mord om jag inte får som jag vill prick på den här sekunden) + att dom få som inte har fått hjärnblödning av stressen är på jul-gott humör och påpekar hur trevlig och vacker jag är. tell me something I don't know,right? nåånnneejj skoja ju ba för fan.
jag har orkat ovanligt bra hittills,men det kan bero på att jag nuförtiden orkar mycket bättre med allt,jag har blivit en Lycklig Människa,ve och fasa,som kan ta motgångar,inte bryr sej om småsaker lika mycket och har en rätt så positiv attityd till livet alltid då och då. what the fuck has happened to me?! jag tror jag vet svaret..det stör mej bara för förut föraktade jag Lyckliga Människor. nu är jag en av dom. åtminstone ibland. utom då när man bara måste hata lite,t.ex människor som är allmänt sinnesstörda,trängsel,att man alltid har kallt ute och hett inne i bussar och tåg,att julmaten är så förbannat överskattad och egentligen smakar diarre och liknande saker,men sånt kan man hata i smyg,tyst för sig själv.
men kanske det bara är så,att nångång faller alla bitar på plats? allt känns rätt. jag saknar inget i mitt liv just,allt sku få va som det är. gud så störande att skriva sånhänt hit . "I am so happy with my life,envy me,envy me!!" :D nejfan,nu ska jag gå o lägga mej så att jag orkar sitta 9 timmar och le imorgon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.