IRC-Galleria

Zucca

Zucca

En käy täällä enää säännöllisesti. (Pssst. IRC/ICQ/Messenger)

/dev/zeroTiistai 23.10.2007 21:58

LolTiistai 16.10.2007 16:21

Viime yön pirates of the billiard.Torstai 11.10.2007 10:02

Olin joku salamatkustaja jonka piti päästä laivalle jonnekki. Loikkasin tietty johoki merirosvolaivaston laivaan. Lähes fiksu veto.
No kauaa ei kestäny et sen purkin kapu pääs lavalle. Sit alkoki taistelu. Mul oli kädessä joku muovitpussi. Ja mitä vittua?!? Siel ei ollu ku biliskeppejä. No mut ei hätää. Pahalla merirosmollaki oli aseenaan biliskeppi. Otin säkistäni pisimmän mitä löyty ja taistoon.
Olin jo jossain vaiheessa tippua pois laivasta mutta siinä vaiheessa keksimäni "huido vimmatusti" -tekniikka koitu mun voitoks.
Touche ja sain podotettua mosmon pois kanelta. Sit iski taas joku vääntyneen hermon syndrooma. Iskin sen kepin sen mosmon kurkkuun ja painoin sen veden alle. Sinne hukku se piraatti. "Left no one alive."
Sitte joku kaveriki tuli jo mukaan siihe ja lähettiin purjehtii kirkkaita vesiä edemmäs.

Sellanen se.

Olipa kerran hyvä "kauhuleffa".Sunnuntai 07.10.2007 22:09

Kauhuleffat on 98%:sti paskoja.

PLANET TERROR on suht älytön pläjäys; brutaalisuuden huipentuma tjsp. Leffa on K-18, eikä suotta, vaikka suurimman osan ajasta naurattaa. Älyttömyydestään huolimatta tämä filminrääkäle lyö aasin leimat JOKAISELLE muulle kauhuleffalle vaikka ei varsinaisesti ole kauhuleffa.
Jo nyt tätä teosta voi kuvata kauhulegendaksi.

Ja seuraavana olis sit Death Proof...

Muistupa mieleen...Sunnuntai 07.10.2007 15:33

"Must piti tulla kootti, mut oon liian mukavuudenhalunen."

Tänään on sit anti-baari päivä.Perjantai 05.10.2007 18:24

[Ei aihetta]Perjantai 05.10.2007 04:16

Mua muuten taas vituttaa, että pysyn mielelläni sisällä vaikka onki syksy.
Menkää ihan ite ryystämään siltä tassilta. Mua en nappaa.

Tarttisin taas näköjään lomaa.
Se meno lentolippu jonnekki Tiibettii ei olis huono homma. Kun ihmiset vituttaa ni alkaa ahdistaa. Ja kun ahdistaa ni se muunnetaan vitutukseks. Sillä ahdistus on heikkous.

Ettäs sen tiedätte, idiootit.

Pahimat nörät mesettääki irssillä!Keskiviikko 03.10.2007 03:16

Avatuminen galleriasta.Perjantai 28.09.2007 17:38

Ylläpito tiedottaa
28.09.2007
Uudet ominaisuudet: Kuvien luokittelu ja yhteisökuvat
Galtsussa olevia kuvia voi nyt luokitella yhteisöjen avulla. Kuvasivuilta löytyy Kuvan luokittelut -laatikko, josta kuvaan voi lisätä 1-5 yhteisöä kuvaamaan kuvan sisältöä ja tunnelmaa. Esimerkiksi HIMin Tavastian keikalta otetut kuvat voi luokitella HIM- ja Tavastia-yhteisöihin.

Joopa joo.
Totakaan ei oltas tarvittu. Kaipa sitä kuitenki tulee sitte joskus käytettyä.
Mut ihkusälät vois kyl poistaa. Ne on maailman turhin juttu. Onneks niiden näkyvyyden voi estää asetuksista.

Yksinkertasesti täällä on liikaa ominaisuuksia. Kuinka moni jaksaa käyttää niitä kaikkia.
Nykygalleria toimii hyvin isona nettiyhteisönä jo pelkästään sille että voi seurata kommentteja yhteisöissä. Siihen EI TARVITA ihkusäliä tai modauksia. Modaukset on viel ihan ok, mutta siinäkin se on raivostuttavaa kun joku ala-aste ikänen vääntää sellasen ja laittaa taustaksi animoidun giffit jossa liekit lepattaa. Sitä olla sen jälkeen nii pahaa poikaa että. Ampuu tulipalloja perseestä.

Tämä bloggaaminen on suht ok juttu. Eipä tarvinnu mun vääntää mitään livejournal accoa. Mieluiten kuitenki pitäsin omilla sivuilla ihan perus blogi.txt -päiväkirjaa. Mutta oha se nyt helpompi muiden seurata mun valittelua täältä gallerian kautta.

Ja sitten päästään noiden kuvien määrään... VOI JUMANKAUTA NÄÄS! JOLLAKI ON JOTKU SUPER-HYPER-LYPER VIPIT?!? MITÄ HELEVETTIÄ. KOLOMESATTAA KUVAA?
A.) Vie gallerian resursseja moinen (se ja sama mulle).
B.) "Hei ulla oli yhen kaverin tosi hauska kuva tuol" ---> *selaamaan* No sitte tunnin verran "seuraava" -linkin klikkailua ja se kuva löytyy sieltä. Nopeemmin pääsee tietty perille jos osaa manipuloida urlia.
Ite kyl jätän sit suosiolla selaamatta VAIKKA OLIS KUI KAVERI. 20 kuva per nuppi olis ihan riittävä.

Nonni ja sit niihin toivottuihin ominaisuuksiin. Voi kunpa voisin estää ettei kukaan alle 18v pystyis kommentoimaan mulle. Eli siis ikäfiltteri.

Sitä on varmaan tuhra toivoa että sais noi helevetin fläsämainokset tosta etusivulta Leppavirran kansainväliselle kaatopaikalle.
Onneks siihen on sitten kokkikolmosen kikka 666 ja 667:
666: Säädä selaimesi poistamaan javascript tuki sivuille: http://irc-galleria.net ja http://irc-galleria.net/index.php näin mainokset katoavat kuin tuhka tuuleen tai pieru Saharaan.
667: Säädä palomuurisi/selaimesi estämään liikenne osoitteeseen: http://*.relev-ant.com
Ja sama vaikutus.

Olis kivaa jos tästä ei tulis mitään myspace härveliä.