IRC-Galleria

Zumomotoka-ari

Zumomotoka-ari

is the Shadow

Päättäjät sun muut.Tiistai 11.12.2007 15:07

Katsottiin koulussa auditoriossa Al Goren leffa `Epämiellyttävä totuus`, ja siinä tuli oikein hyvin esille yhdysvaltain johdon kanta asiaan. Ja kyllä, se on aika vittumaista.
Elikä katsotaanpa, jos minä olisin 50v korkeimman hallinnon johtaja tms, niin ajattelisin varmaankin näin; Olen jo 50 vuotias, eli jos ilmastonmuutos "tapahtuu" tai "voimistuu" tai jtn viidenkymmenen vuoden sisällä, niin mitäs vittua se minua haittaa? Minähän kuolen jo varmaankin n. 20v kuluttua. Eihän se MINUN elämääni vaikuta. Ja onneksi lapsenikin perivät minut, joten he pääsevät pakoon sellaiselle seudulle, jossa ei ole mikään vialla. Vitut minä välitän Euroopasta, enhän minä edes asu siellä! Vitut minä välitän jostain helvetin Afrikasta, jossa kansat kuolevat kuivuuteen. Vitut minä välitän niistä sukupuuttoon kuolleista jääkarhuista, karhujahan riittää, ja ainahan on tiikerit joiden taljat voin ripustaa seinälleni tai asettaa takan eteen. Eivätpähän sitten tapa ihmisiä. Ja ihmisiäkin tuntuu olevan hieman liikaa maailmassa, mitäs vittua sitten, jos 200 miljoonaa ihmistä kuolee? Siinähän päästään kätevästi ylikansoituksesta. Ei sillä, että uskoisin koko paskaa. Meitä yritetään vaan kusettaa, kuka muka oikeasti uskoo, että meillä ihmisillä olisi muka tarpeeksi voimaa, että voisimme vaikuttaa jollain tavalla johonkin otsonikerroksen katoamiseen? Tai napajäätiköiden sulamiseen? En tosin vielä ole ihan ymmärtänyt, mitä ne huijarit hyötyvät tästä.. Aahaa! Sehän on varmaan Al-Quaidan joku uusi suunnitelma saada kansamme kauhun valtaan! Juuri niin, siitähän tässä vain olikin kyse. No hehheh, minäpä tiedän. Soosoo.

Hupaisinta tässä tosiaan on se (jos nyt voidaan sarkastisesti sanoa noinkaan..) että kunhan tulee jtn vakavia onnettomuuksia, he sanovat vain, että "eihän meitä kukaan varoittanut!". Ja niin he selviävät syytteittä. Mielestäni heidät kaikki saisi hukuttaa. Tai paremminkin ehkä viedä "vankeuteen" sinne napajäätikölle.

En vaan voi käsittää, miten rahanahne voi olla. Mitä helvettiä ne tekevät rahalla, kun ei ole enää maapalloa? Varmaan luottavat siihen, että tuohon mennessä NASA saa valmiiksi jonkun kuuaseman, jossa viimeiset planeettamme ihmiset (jenkkejä kaikki, tietysti) voivat jatkaa elämäänsä. Eikö ala tulla vähän kiire jo? Jos on korkeintaan sanotaanko vaikka 60 vuotta aikaa. Eikö niitä rakennelmia pitäisi jo alkaa olla valmiina?
Ei siinä mitään, mielestäni ihmisten alkaisi ollakin jo aika lähteä kettuun lopullisesti. Mutta herranjestas, eikö massaitsemurha riittäisi? Tarvitseeko ne elukat ja luontokin tuhota?

Ja jos joku uskaltaa tulla valittamaan jostain Afrikan nälänhädästä tai muusta niin, kysynpä vain, että eikö tämä muka ole suurempi uhka? Jos tälle asialle ei tehdä mitään ennen kuin on liian myöhäistä, meidän(kään) ei tarvitse enää surkutella nälänhätää, kun joudumme tarpomaan pihalla joko -60 asteen pakkasessa kesällä, tai +60 asteen helteessä talvella.

Ja kyllä, tiedän, ettei ilmastonmuutos johdu pelkästään ihmisestä. Mutta onnittelen meitä kaikkia, koska olemme nopeuttaneet sitä huomattavasti!

Ja kyllä, olen perehtynyt aiheeseen enemmänkin kuin jonkun Al Goren elokuvan myötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.