IRC-Galleria

Zumomotoka-ari

Zumomotoka-ari

is the Shadow

Setä GhostKillaz kertoo pikku tarinanSunnuntai 19.10.2008 19:48

Kylläh.
Voisin kertoa pikku tarinan siitä, miten paljon arvostan Inter Sporttia tällä hetkellä.
No siis, eihän siinä tietenkään välttämättä ole mitään väärää, jos maksan polkupyörästä 399e ja sen jälkeen huoltoihin ja "pikku" korjauksiin menee vähintään se 400e puolessa vuodessa.
Eli kun tuosta miettii omassa pikku päässänsä, niin ei ehkä tarvitse liiemmin pohtia minkä takia setä GhostKillazia vituttaa aika armottomasti tällä hetkellä. Kun kerran armollisessa Inter Sportissa myydään niin helvetin KESTÄVIÄ ja LAADUKKAITA (kyllä, se pyörä on JÄLLEEN paskana.. Vasta pari viikkoa sitten maksoin 90e korjauksesta) tuotteita ALENNETUIN HINNOIN, niin jääkin kysymys; Miksi hitossa en tunne ketään muuta jolla olisi samanlaisia ongelmia?!

Armollinen Inter Sport voikin näin ollen varma siitä, että `ei niin armollinen´ setä GhostKillaz tulee ensi viikolla käymään, ja kysymään mahdolliselta polkupyörien vastaajalta että mikä helvetti tässä oikein on vialla.

Jostain syystä, ihan jostain pikku syystä, tuntuu siltä että minua on kusetettu aika pahasti jossain kohtaa.

Vai onko muka niin, että joka ikinen pyöräilijä kamppailee tämän saman asian kanssa, mutta se on niin arkipäiväistä että siitä ei puhuta? En ihan jaksa uskoa. Enkä vähiten siksi, että edellisissä pyörissäni ei todellakaan ollut ongelmia näin usein.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.