IRC-Galleria

Zumomotoka-ari

Zumomotoka-ari

is the Shadow

niinpänäin.Maanantai 09.01.2006 22:17

se siitä lomasta sitten.. paluu ihanaan arkeen. aika raaka paluu kaiken lisäksi..
huomiseksi pitää palauttaa se aine, ja sitten pitää vielä tehdä joku tehtävä.. keskiviikkona on kuuntelukoe ja jtn, ja torstaina on ainekoe ja se kunnon koe.. ensi keskiviikkona vaihtuu jakso.
siinä syy näille kokeille.

-pakko merkitä tähän mitä kuulin juuri yläkerrasta, missä pikkuveljeni valtteri ja pikkusiskoni iida kamppailevat elämästä ja kuolemasta, kuten joka ikinen arki-ilta.. valtsu teki iidalle jtn ja iida vastasi "senkin ällöttävä haisunäätä!" :D
jtn erittäin hupaisaa-

..ja sitten siellä tunnilla alkoi palaa hermot (muutenkin olisin vain halunnut liueta sieltä jonnekkin)
kun tämä yksi meidän "aikuisista", alkoi jtn inisemään (melkein itkemään) sille opettajalle että se ei huomaa sitä ja sitä ei haluta sinne ja että se käyttää enemmän aikaa näihin kymppeihin kuin siihen.. sanoi että menee puhumaan tästä rehtorin kanssa. olisi enemmän kuin tehnyt mieli sanoa sille että nyt se turpa kiinni. säälittävää tuollainen, koska itsekin aina jos sattuu tietämään jtn, niin huutaa sen vastauksen. vaikka olisikin jonkun toisen vuoro. joten istuin ihan hiljaa ja kuuntelin ja tuhahtelin halveksuvasti ja hymyilin pilkallisesti.
eikä siinä mtn jos se olisi tehnyt niin yhen kerran.. mutta ei tietenkään. nämä meidän "aikuiset" 27 vuotiaat käyttäytyvät kuin seiskaluokkalaiset.. sitten se alkoi haukkumaan sitä opettajaa jne..
jos en olisi ollut niin väsynyt niin olisin saattanutkin sanoa jtn pilkallista sille. vaikka se olisikin tod.näk. alkanut itkemään.. sitten kun tunti päättyi se antoi sen kirjan sille ja pyysi sitä 20€ (pantti) takaisin, ja sanoi syyksi että se lopettaa kurssin siihen, koska "opettaja ei ole opettamishaluinen" tai jtn muuta yhtä naurettavaa.. silloin pääsinkin lähtemään enkä todellakaan jäänyt kuuntelemaan enempää. porukka vaan repeili kun pääsivät ulos sieltä luokasta..
että sellaista tänään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.