IRC-Galleria

_^Harri^_

_^Harri^_

goede einde van het leven BITCH!!

UUSI ULKOMAALAISLAKI!!!!!!Perjantai 02.01.2009 07:06


Tyyppi: Yleiset - Politiikka
Kuvaus: - Mikäli laki hyväksytään sellaisenaan, laista tulee erittäin suurella todennäköisyydellä ovi, jonka kautta kymmenet tuhannet (sadat tuhannet? miljoonat?) maahanmuuttajat pyrkivät EU:iin.

- Suurimmalla osalla näistä henkilöistä ei ole juurikaan tekemistä todellisen pakolaisuuden, vainon tms. kanssa. Suurin osa heistä on elintasoturisteja, jotka haaveilevat taloudellisesti paremmista olosuhteista ja tulevaisuudesta. Siihen heillä toki on oikeus, mutta meillä suomalaisilla ei ole velvollisuutta heille sitä tarjota.

- Mikäli he eivät pääse Suomesta muihin EU-maihin, ovat he meidän suomalaisten ”ilona” hamaan hautaan asti. Tämä vaihtoehto on pelottavan todennäköinen, sillä samaan aikaan, kun tietyt tahot Suomessa suunnittelevat koko kolmannen maailmaan tänne majoittamista, toimivat muut Pohjoismaat täysin päinvastaisella tavalla. Erityisesti Ruotsi ja Tanska ovat laittamassa ovia kiinni ja isolla lukolla. Suomen ulkomaalaislaki olisikin koko Euroopan väljin ulkomaalaislaki. Voisiko tämä kiusallinen yksityiskohta mielestäsi kenties vaikuttaa jollain lailla elintasoturistien pääsyyn muihin EU-maihin?

- Eräs ”helmi” Thorsin kaavailemassa laissa on, että vaikka ”turvapaikanhakija” olisi jo päätetty karkottaa Suomesta, on hänellä oikeus ns. perheen yhdistämiseen. Käytännössä tämä oikeus mahdollistaa sen, että koko suku voi tulla Suomeen pankolle makailemaan siihen asti, kun (jos) turvapaikanhakija karkotetaan.

- Karkotettavalle turvapaikanhakijalle voitaisiin myöntää jatkuva oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella (mitä tämä sitten ikinä tarkoittaakaan).

- Rikoksen tehnyt maailmanmatkaaja voisi saada oleskeluluvan, jos niin sanottu tekninen este estää hänen poistamisensa maasta. Tällaisia teknisiä esteitä voisivat olla esimerkiksi liikenneyhteyksien puuttuminen, matkustusasiakirjojen puuttuminen tai se, että vastaanottajavaltion viranomaiset suhtautuvat kielteisesti hänen tuloonsa. Voisiko käydä niin, että kohdemaan liikenneyhteydet katkeavat mystisesti, passit putoavat mereen ja vastaanottajavaltiossa on tosi ilkeitä viranomaisia?

- Epämääräisillä papereilla maahan tulevien ns. ankkurilapsien maahan tulo ja siihen liittyvä merkittävä järjestäytynyt rikollisuus lisääntyisivät huomattavasti. Ankkurilapsi on usein 16–17 –vuotias ”lapsi”, joka lähetään sopivan hölmöön (= vastaanottavainen) maahan. Tämän jälkeen muu perhe ja suku seuraavat perässä. Näiden ”perheenjäsenten” ja ”sukulaisten” sukulaissuhteita ei säännönmukaisesti tarkisteta esimerkiksi DNA-testeillä, vaan kuka tahansa voi väittää olevansa kenen tahansa sukulainen.

- Mikäli kukaan ei tee mitään tälle hullutukselle, saattaa Eduskunta hyväksyä uuden lain pahimmillaan jo vuoden 2009 alussa. Sen jälkeen paluuta meille suomalaisille tuttuun Suomeen tuskin enää on.


TOIMI SIIS HETI JA ALLEKIRJOITA ADRESSI. ADRESSI TOIMITETAAN VUODEN VAIHTEESSA JOLLEKIN SELVÄPÄISELLE KANSANEDUSTAJALLE (toivottavasti sellainen jostain löytyy) JATKOTOIMENPITEITÄ VARTEN.

ADRESSIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ:
www.adressit.com/ulkomaalaislaki
9.12. / Juha Mäki-Ketelä
"Heti, kun tässä adressissa alkaa olla vaikuttava määrä allekirjoituksia, otan yhteyttä joka ikiseen kansanedustajaan ja kysyn yksitellen jokaisen omaa henkilökohtaista kantaa Thorsin ehdotukseen. Julkaisen kaikkien kansanedustajien kannanotot myöhemmin netissä. Julkaisen myös niiden kansanedustajien nimet, jotka eivät "ehdi" eli viitsi tai uskalla sanoa asiaan mitään yksiselitteisesti tulkittavaa."

"11. Joulukuuta jo 10.000 suomalaista kirjoittanut adressin.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.