IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 14.09.2006 13:59

Äiti, Isä

Käteni ovat pienet. Älkää odottako minulta täydellisyyttä, kun sijaan vuoteeni, kun piirrän kuvan, kokoan palapeliä tai heitän palloa.

Minun silmäni eivät ole nähneet maailmaa niin kuin teidän silmänne. Antakaa minun tutkia sitä omalta tasoltani ilman tarpeettomia rajoituksia.

Kotityöt eivät katoa minnekään, mutta minä olen pieni vain vähän aikaa. Olkaa hyvä ja käyttäkää aikaa tästä ihanasta maailmasta kertomiseen.

Tunteeni ovat herkkiä. Yrittäkää ymmärtää tarpeitani. Kohdelkaa minua niin, kuin haluaisitte itseänne kohdeltavan.

Olen arvokas Luojan lahja. Pitäkää minusta hyvää huolta, asettakaa minut vastuuseen teoistani, antakaa minulle suuntaviivat elämää varten ja pitäkää minut kurissa rakkaudella.

Tarvitsen rohkaisuanne kasvaakseni, älkää siis olko liian kriittisiä. Yrittäkää korjata käytöstäni ilman, että arvostelette minua ihmisenä.

Antakaa minulle vapaus tehdä päätöksiä. Sallikaa minun epäonnistua, niin voin oppia virheistäni. Sitten tulen olemaan valmis tekemään sellaisia päätöksiä, joita elämä minulta aikuisena odottaa.

Älkää tehkö uudestaan töitäni, jotka minä olen jo tehnyt. Se saa minut tuntemaan itseni riittämättömäksi, että en kykene vastaamaan odotuksianne. Tiedän, että se on vaikeaa, mutta älkää verratko minua sisareeni tai veljeeni.

Älkää epäröikö lähteä yhdessä pois viikonlopuksi. Lapset tarvitsevat lomaa vanhemmistaan, aivan kuten vanhempien pitää joskus irtautua arjesta. Tämä on hieno tapa myös osoittaa meille lapsille, että olette keskenänne onnellisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.