IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 14:15

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneeksi muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hän ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään saamaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Laitoin tämän tänne ja pyydän eräitä ihmisiä kopioimaan tämän saman tarinen omaan päiväkirjaansa. Näillä henkilöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1. Kopioi tämä päiväkirjaasi
2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sydäntäsi.

Kuten huomaat, minä valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 12:39

Ihanaa... tänää palkallinen vapaa päivä (päiväkodissa kertyy joka kk 2 vuosiloma päivää palkallista)
Ajateltiin Ellan kanssa lähtee kohta jumboon vähän shoppailee :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 23:55

Ei, ei, ei ja ei.... EEEEEIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 19:05

http://www.youtube.com/watch?v=YI7uaVSLwIU

härskei, mut ei kuitenkaa...

tääl me viel ollaan h...Sunnuntai 12.08.2007 15:10

tääl me viel ollaan hotellissa... puetaan ja lähetään.. kone lähtee tätä aikaa klo 17 ja perillä ollaan suomessa klo 23.. ihana reissu on ollu ja kuvia on otettu paljon..

JOO.. tääl me istuta...Perjantai 10.08.2007 11:31

JOO.. tääl me istutaan helsinki-vantaa lentokentällä matkalla Pariisiin... jihuu.. päästään 20min päästä koneeseen..

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2007 01:27

Honey Honey... Paras leffa ikin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.06.2007 18:40

Kohta mennään käymään jarnon iso vanhemmilla... niillä oli joku juttu.. tiiä sitten..

ja sit mä pääsen kattoo pikku prinssiä <3