IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Katkerat ylioppilaat ryPerjantai 27.01.2006 12:32

Kun yksi ei-vapaaehtoista välivuotta pitävä alepa-työläinen ja yksi Turun askeettiseen oloihin joutunut kauppakorkean opiskelijavalittivat toisilleen elämän kurjuudesta ja eksistentiaalista ahdistusta, syntyi poliittinen aloite:

Yo-kokeen osallistumismaksun tilinsiirtolomakkeessa ja jokaisen ylioppilaskokeen yläreunassa pitäisi olla seuraavanlainen varoitusteksti:

"Varoitus! Menestyksesi ylioppilaskirjoituksissa ei korreloi millään tavalla sinun tulevaisuutesi onnea, rahaa, ihmissuhteita tai opiskelupaikkaa."

1) kuinka kauan luulet oikeasti jaksavasi riemuita hyvistä arvosanoista, kun sisäänpääsykokeetkin on edessä?

2) sukulaisilla on selvä kuva kuinka tärkeä juuri sinä heille olet ja sitä voidaan mitata ylioppilasjuhlissa lahjoitetulla summalla. Summa ei vaihtele opintomenestyksen mukaan, vertaa lukuja vaikkapa kaverisi kanssa.

3) miehet tulee aina olemaan itsekkäitä paskiaisia, naiset tulee aina olemaan itserakkaita sekopäitä, vanhemmat ärsyyttävät sinua joka hetki enemmän kunnes muutat pois. Yo-kokeella ei tätä muuta.

4) joku saattaa väittää toisin, mutta empiirin evidenssi on selvää.. katso ympärillesi.



Lisäksi on syytä mainita seuraavaa:

- sähkösopimuksen tekeminen saattaa aiheuttaa fyysistä pahoinvointia.

- jos et kärsi eksistensiaalisesta ahdistuksesta edes joskus, olet vaaleanpunainen tyttö joka haisee bordellille (henkisesti).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.