IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 15:12

Maksoin äsken elämäni ensimmäisen laskun.. wau..

Ihmisen elinkaari menee näin: Mitä nuorempi ihminen on sitä enemmän hän saa tehdä ja kokea uusia asioita. Uudet asiat kuten hampaiden pesu, yksin potalla käyminen, laskujen maksaminen ja krapula muodostavat usein toistettavia rutiineja, jotka vievät jatkuvasti aikaa uusilta asioilta joita voisit tehdä. Kaikki uusien asioiden tekeminen loppuu keski-ikään. Mutta viidenkympin jälkeen alkaa taas. Tällä kertaa ihminen on kuitenkin objekti, eikä tekijä; vanhukselle tapahtuu asioita ensimmäistä kertaa elämässä täysin hänestä riippumatta. Jalat ja muisti pettävät, joku alkaa maksaa eläkettä, sosiaalinen elämä riippuu siitä kuinka usein lapset viitsivät muistaa puhelinsoitolla tai vierailulla. Tässä vaiheessa ihmisellä on enää yksi täysin uusi asia jonka hän voi tehdä.

Jos ihmisen elinkaarta ajattelee uusien asioiden tekemisen summana, niin tänään olen yhden asian lähempänä sitä viimeistä :D

Katkerat ylioppilaat ryPerjantai 27.01.2006 12:32

Kun yksi ei-vapaaehtoista välivuotta pitävä alepa-työläinen ja yksi Turun askeettiseen oloihin joutunut kauppakorkean opiskelijavalittivat toisilleen elämän kurjuudesta ja eksistentiaalista ahdistusta, syntyi poliittinen aloite:

Yo-kokeen osallistumismaksun tilinsiirtolomakkeessa ja jokaisen ylioppilaskokeen yläreunassa pitäisi olla seuraavanlainen varoitusteksti:

"Varoitus! Menestyksesi ylioppilaskirjoituksissa ei korreloi millään tavalla sinun tulevaisuutesi onnea, rahaa, ihmissuhteita tai opiskelupaikkaa."

1) kuinka kauan luulet oikeasti jaksavasi riemuita hyvistä arvosanoista, kun sisäänpääsykokeetkin on edessä?

2) sukulaisilla on selvä kuva kuinka tärkeä juuri sinä heille olet ja sitä voidaan mitata ylioppilasjuhlissa lahjoitetulla summalla. Summa ei vaihtele opintomenestyksen mukaan, vertaa lukuja vaikkapa kaverisi kanssa.

3) miehet tulee aina olemaan itsekkäitä paskiaisia, naiset tulee aina olemaan itserakkaita sekopäitä, vanhemmat ärsyyttävät sinua joka hetki enemmän kunnes muutat pois. Yo-kokeella ei tätä muuta.

4) joku saattaa väittää toisin, mutta empiirin evidenssi on selvää.. katso ympärillesi.Lisäksi on syytä mainita seuraavaa:

- sähkösopimuksen tekeminen saattaa aiheuttaa fyysistä pahoinvointia.

- jos et kärsi eksistensiaalisesta ahdistuksesta edes joskus, olet vaaleanpunainen tyttö joka haisee bordellille (henkisesti).

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 00:10

Luonto vastaan ihminen vol. 2

Tulin kotiin töistä, Nysä oli paskonu sohvalle. 2-0


Universaaleja totuuksia kaupan alalta vol. 2

Jokainen tavallinen asiakas on samanlainen kun kaikki muutkin.
Jokainen outo asiakas on outo omalla tavallaan.
Kukaan niistä ei ole outo hyvällä tavalla.

[Ei aihetta]Torstai 26.01.2006 15:13

Ihminen versus luonto, taistelu yksi

Rakas kissani typisti seitsämän tunnin yöuneni viiteen kutsumalla itselleen äännekkäästi paritteluseuraa pitkin yötä. Keskustelut esiaviollisen seksin vaaroista ja pentujen hoidon vaativuudesta eivät auttaneet minua sen enempää kuin korvatulpat.
Äskettäin huomasin Nysän makaavan sohvalla nukkumassa yöllisen konserton uuvuttamana. Oli vastaiskun aika. Hiivin hiljaa sen viereen ja huusin melko lujaa sen korvaan. Hetken hämmennyksen jälkeen Nysä vaihtoi kylkeä ja jatkoi untaan.

Luonto 1 - Ihminen 0

[Ei aihetta]Torstai 26.01.2006 15:05

Universaaleja totuuksia päivittäistavarakaupan alalta. Vol. 1

Jokaisessa vihannes/hedelmä- laatikossa on lähes varmasti yksi läpimätä hedelmä/vihannes. Ennen kuin opit tämän, jokainen mätä kasvis joka leviää käteesi on ikävä yllätys. Alat tarkkailla kasviksia kun laitat niitä hyllyyn, kunnes tajuat ettei siinä ole järkeä. Joudut kuitenkin ottamaan sen käteesi heittäkseesi sen roskiin ja lopputulos on sama. Kokemus opettaa pitämään ajatukset jossain ihan muualla työnteon aikana ja palauttamaan ajatukset takaisin kauas heti kun käteen levinnyt mätä kasvis tuo ne hetkeksi todellisuuteen.
- Vanhemmat »