IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

KesäsiideritestiTorstai 20.04.2006 01:27

Nyt kun kesä taas tekee kovasti tuloaan, nii panimot tuovat uusia siidereitä jo nyt markkinoille. Päätin testata ne kaikki teidän ja minunkin ilokseni :)

Golden Cap strawberry:
Maistuu mansikkaesanssille. Puolimakea, punertavan läpinäkyvä. Maku ei yksinkertaisesti sytyttänyt, muuten ihan perus limusiideri.
Arvosana: 7+

Upsider Frozen Cranberry:
Puolimakea, omenan ja karpalon makuinen raikas siideri. Väriltään omenasiiderin näköinen, ei väriainetta. Maku erinomainen. Suosittelen.
Arvosana: 9

Upsider Frozen Pineapple:
Puolimakea, omenan ja ananasesanssin makuinen siideri. Omenasiiderin värinen. Maku on hiukan laimea, muuten hyvä perussiideri.
Arvosana: 8-

Kurko Omena-Greippi:
Puolikuiva greipin ja omenan makuinen lonkero. Väri vihertävän samea. Happaman omenan maustaa peruslonkeron erinomaisesti. Testivoittaja.
Arvosana: 9½

Rainbow Long Drink:
Makeahko, lonkeron näköinen ja makuinen.. noh, lonkero. Hiukan outo jälkimaku häiritsee, näit ei kovin montaa peräkkäin pysty juomaan. Hinta/laatu -suhde erinomainen.
Arvosana: 8+

Sponttaani toimintaMaanantai 17.04.2006 20:04

Spontaani toiminta on loppujen lopuks rahoituskysymys.


Joku päivä vaihdan sukunimekseni "Olenko" koska ne kolme kirjainta jotka on siin edessä tällä hetkellä on tilan ja ajna haaskausta.

Sit vastaan puhelimeen: "Olenko Anton"

HymyLauantai 15.04.2006 18:18

Jos mä joskus saan tyttären, niin mä annan sen nimeksi "Hymy". Sitten varmistan oikeilla kasvatusmetodeilla että siitä tulee maailman ironisin vitsi.

:D

Anton da crimebusterTorstai 13.04.2006 03:38

Olin tänään sit taas töissä. Kassaroverini oli huomannu et yks mies oli käyny kahesti eikä "muka ostanut mitään". Ni jos sä pöllit jotain nii et sä silloinkaan osta mitään. No mä menin sit ulos shampoot kainolassa vähän vilkaisee oisko se tyyppi viel nurkilla jak ylhän se oli. Se oli kävellyt kadun toiselle puolella ja avannu bisseet jotka se oli just pölliny meiän kaupasta, joi ne pikaseen ja kusi sitten sähkökaapin päälle.

Jos haluu ottaa myymälävarkaan kii täytyy olla selvää näyttöä, joten en voinu mennö heti riehumaan. Mut jos on käyny samassa kaupassa pöllimässä biseee kahdesti niin kai tulee sit viel kolmannen kerran? Ja kyllä tuli..

Kassatoveri joka aikaisemmin oli naisen vaistollaan/päättelykyvyllään hoksannu et kyseessä oli myyälävaras soitti kelloa ja mä tulin vilkaisee mist oli kyse. Ja sielhän se keski-ikäinen päihtynyt tyyppi olikin punaisen kassinsa kanssa. Eka olin tietty sillai et mitään erikoista ei ois tapahtumassa ja jatkoin hiushoitituotteiden purkamista. Se tyyppi ei kauheesti välittäny vaan laittoi vessapaperipakkauksen laukkuunsa. Siinä vaiheessa menin ulko-ovelle odottaa sitä ja koht se yrittikin päästä ulos maksamatta.

Mä tökkäisin sitä rintaan ja pyysin kattomaan laukkuun ja se oli vaan et mulla ei oo rahaa.. No mennään sit tonne takahuoneseen odottamaan poliisei mä sanoin ja aloin työntää sitä sinne. Se ei ollenkaan vastustellu mut ei se oikein itsenäisestikkään pystyny liikkuu. No siell takahuoneessa mä sit pistin sen istumaan laatikon päälle. Tai oikeastaan sillä välin ku laitoin laatikkoa se otti kassistaan bissen ja alkoi ryystää sitä. Mö en jaksanu ottaa sitä silt enää pois ku se oli jo avattu (enhän haluis et kukaan ottais mun juomii kesken kaiken) mut otin viel kaks muuta tölkkiä pois mitä se oli yrittänyt pölliä.

Siin se sit istui ja kertoi et oli työtön ja et se tarvii vessapaperia... kukapa ei? Ja sit se kysyi et miks se joutuu istuu niin pienellä laatikolla ja mä mietin hetken ja vastasin ettei laatikoiden koosta oo mainintaa Genenven sopimuksessa.. se ei oikein tajunnu. Sit se tarjos mulle bissee.. Sit se halus lähtee kotiin, mä selitin et poliisei täytyis odottaa, mut se ei enää muistanu miks nekin oli tulossa. Seuraavat 10 min menikin siihen et se kyseli milloin ne poliisit oikein tulee. Mä sanoin etten tiedä ja et se voi sit valittaa niille siit et ne on niin hitaita. Sen vitsin se tajus.

No sit poliisi tuli ja kysyi olinks mä täyttäny lapun jo? Minkä vitun lapun? Soitin pomolle ja herätin sen ja se kerto mis ne rikosilmoituslaput oli. Siin me sit poliisisedän kaa täyteltiin sitä ku pomo soitti: "Nii, ku sill poliisil varmaan kestää, nii kattokaa jos sill jätkällä ois rahaa, pöllikää ne ja antakaa sen mennä niin pääsette ajoissa kotiin" no poliisi on jo täällä, ah no ei sit mitään...

Kumpaan sinä luottaisit enemmän: ihmiseen joka pölli kaljaa alepasta vai ihmiseen jonka mielestä on ok pölliä sellaiselta ihmiseltä rahaa? :D

Poimintoja viikon varreltaMaanantai 10.04.2006 02:07

- Teille kaikkille jotka odotatte kesää: tästä vuodesta tulee samanlainen kuin 1865... Elikkä lumet on maassa vielä kesäkuun lopussa.

- Jokaiset onnistuneet bileet vaatii perheriidan.

- Kiitos kaikkille tosi paljon lahjoista ja läsnäolostanne <3

- Sori naapirit, seuraavan kerran räjähtää vasta 89 päivän päästä.

- Jätin tänään myymättä alkoholia päihtyneelle viiksekkäälle naiselle. Se työns ostoskärrynsä kovaa päin seinää. Mä riisuin takin ja nousin seisomaan. Se käveli pois. Yeah, sain pelotettua spugen pois...

- Pari pissisit tuli ostaa siiderii.. Ootsä tänään tulossa Onnelaan ne kysyi.. En, mut kiitos kutsusta. Niin ne vähän ajattelikin... näkeeks sen musta? etten oo ihan "Onnela"-tyyppii? ja onko se kohteliaisuus vai loukkaus vai neutraali toteamus? :D

- Pete, parane torstaiks. Se on käsky.
Mä kovasti kumastelen niitä ihmisiä jotka ostavat ns. reilun kaupan tuotteita. Tässä miksi:

1) Kauppa on aina reilua. Molemmat osapuolet tekevät kauppaa vapaaehtoisesti. Ostaja arvostaa kaupan kohdetta enemmän kuin sitä maksettava korvausta ja toisinpäin. Jos hinta ei tyydytä, älä myy.

2) Jos maailmanmarkkinoilla on ylitarjontaa esim. kahvista, niin hinta laskee. Se ettei hinta kata tuotantokustannuksia tarkoittaa että kahvia tuotetaan liikaa. Eli jonkun on lopetettava kahyvin viljely, muuten kaikki viljelijät kärsivät ylituotannosta.

3) Maksamalla suurempaa hintaa jostain tuotteesta yhdelle viljelijälle pahennetaan tilanetta entisestään, koska tuetuilla hinnoilla viljelijät jatkavat toimintaansa vaikka se ei olisi tehokasta. Ylituotanto säilyy ja joku viljelijä joka ei kuuluu "reilunkaupan" piiriin joutuu entistä pahempaan tilanteeseen, vaikka hän saattaisi tuottaa parempaa kahvia halvemalla.

4) Kun tuotteesta maksaa vapaaehtoisesti suurempaa hintaa se laskee ko. tuotteen kysyntää. Tämä on fakta. Elikkä isomalla hinnalla esim. banaanien kulutus laskee, mikä pahentaa ylitarjontaa entisestään.

5) On melko naurettavaa luulla että kehitysmaiden ongelmat vähenevät sillä että maksat kaksinkertaisen hinnan tuotteesta. Saman aikaa kun kehitysmaat saavat tuoda vain banaaneja ja kaikelle muulle asetetaan satojen prosenttien tullimaksut. Miksei sokeria voisi viljellä esim. Mozambikissa jossa se kasvaa neljä kertaa paremmin kuin Suomessa?

[Ei aihetta]Lauantai 01.04.2006 10:13

Kannattaa dokaa kuin venäläinen, oon vieläkin naamat.

Kannattaa käydä Dallaksessa, siellä kuulee kuinka kevät tulee :D

Vanhuus ei tule yksin.Tiistai 28.03.2006 01:32

Tänään joku nainen tuli kysyy et olinko mä eilen hautajaisissa eilen.

öö.. öö... en.

No se tarkoitti Meren hautajaisia ja sanoi sit et nuoret varmaan ei sure niin paljon...
Se sanoi mua nuoreks! :D

Miltä vanhuus tuntuu.Maanantai 27.03.2006 14:14

Ei miltään erityiseltä. Aino poikkeus on siinä et kun tiputtaa jotain lattialle ja kumartuu noukkimaan sen niin alkaa miettiä et mitä muuta voisin täält ottaa nyt kun kerran olen alas asti päässyt.

Herätessäni luin kolme onnitteluviestiä kännykkästä. <3 teille kaikille.

Mut.. teist ehkä tuntuu et "hehe sä täytit 20, oot jo ihan vanhus" on hauska juttu, mut katotaan vaan ku te täytätte.

Juhlistin päivän alkua juomalla viinipullon loppuun ja syömällä brië-tuorejuustoa ja tapaskeksejä.

Kohta menen thai-hierontaan juhlapäivänkunniaks.. hierron nimi on "happy ending" ...not.

Onneks vanhemmat antoi lahjaks rahaa. Sitä ei ollu yhtään. Ku en ikin kehtaa vaatii mun velkoi takas. Jos tunnet piston sydämmessäsi, maksa velkas takas ilman et joudun vaatii sitä. Kiitos.

Oli muutenkin jännä tilanne ku oli periaatteessa varaa kaikkeen, ei vaan ollut käteistä. Osakkeita ei myydä ihan hetkessä ja vuokravakuus nyt...

Meen kohta töihin.. katsotaan jos alkaisin tuntea jotain sympatiaa ja yhyteenkuuluuvuudentunnetta vanhusten kanssa. Toivottovasti en..

Huomioita elämästä tältä viikoltaSunnuntai 26.03.2006 00:26

Optimistit sanovat että täytyy olla pahaa jotta tietää mitä hyvä on..

Mulla on toinen teoria:
Elämä on välistä hyvää, todella hyvää.. Ihan vain sen takia ettet pääse turtumaan siihen et elämä on suurimman osan ajasta paskaa.