IRC-Galleria

Eric Singer Project @ NosturiKeskiviikko 25.02.2009 18:52

Jep, elikä oltiin Vilman kanssa kattelemassa ESP:tä 22.2.

Eric Singer, Rumpali, Kiss ja Alice Cooper
Bruce Kulick, Kitaristi, ex Kiss
John Corabi, Kitaristi, ex Mötley Crue ja Ratt
Chuck Garric, Basisti, Alice Cooper

Mentiin seittemän aikaan jonon perukoille, kun ovien piti sillon aueta. Vartin yli ne sitte aukes ja jono meni sutjakasti sisään. Jätettii kamat narikkaan ja puskettiin kentälle. Päästiin kolmantee-neljäntee riviin kattelemaan. Kasin aikaan alotti soittamaan ihan yllätyksenä lämppäri. Se oli mun makuun aivan paska eikä Vilmakaan tykänny. Oikeastaa jätti koko yleisön melkeempä kylmäks.

Illan kohokohta alkoikin siinä sitten ysin aikaan. Nelikko alotti Kissin Parasitella. Keikan aikana kuultiin monia isoja ja pieniä hittejä monilta eri bändeiltä. mm. Beatles - Helter Skelter, Deep Purple - Highway Star, Kiss - Love It Loud, Motörhead - Ace of Spades. Illan kuitenkin kruunasi ehdottomasti loppupuolella soitettu Kiss - Black Diamond, joka taitaa olla lempparibiisini muutenkin.

Kundit pitivät hauskaa lavalla keskenään, piti kontakteja yleisöön ja itsekin huomasin välillä irvistäneeni John Corabin kanssa ja katselleeni useasti Chuck Garricia silmästä silmään. Bruce Kulick tuli toiselta puolelta lavaa Corabille näyttämään sormellaan Vilmaa. Hauskaa oli myös, ettei keikalla saanut kuvata, mutta Corabi poseerasi vain kameraan kuin huomasi jonkun kuvaavan.

Hyvä keikka kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis, ja Chuck Garricin plektrakin tarttui mukaan. Vilmakin nappas sen paskan lämppärin plektran kiinni, joka oli ihan tavallinen plektra mihin ei oltu painatettu bändin logoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.