IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PaivittelyaMaanantai 12.12.2005 21:29

Juu, sori, mutta nyt hidastuu tama mun netin kaytto entisestaan, silla enzyen kone on aika paska:D Tai noilla tuntuu olevan muutenkin aktiviteetteja ilman etta tarvitsisi viela koneella istua.

Puolentoista tunnin paasta pitas pitaa esitelma suomesta, musta ja mun perheesta paikallisessa Rotary klubissa. Mun eka power point esitelma:D Jestas, mitakohan tastakin tulee. Toisaalta pitaa muistaa, etta mulla on max 20 minuuttia aikaa. Mut tuntevat tietavat kylla mita tarkotan;)

Lauantaina olin shoppailemassa. Ja itseasiassa sain itsestani muutaman valokuvankin napattua, katellaan jos jossain vaiheessa saisin muutaman uuden kuvan tanne galleriaan:D

Jasonin kanssa elama sujuu varsin rattoisasti. Se sano, etta haluaa vaan alimman vetolaatikon, ma saan kaikki muut:D Se on kanssa aika rento ja meilla on oma nudisti nurkkaus:D No ei nyt ihan, mutta meilla on sellanen kiva kolmio mun huone, sen huone ja vessa eika me mitaan ovia lukossa pidella missaan kohtaa, huutelee vaan etta ma meen nyt suihkuun ja toinen etta juu ma pesen hampaita tassa samalla. Joo, on siina kylla sellanen sermi valissa, mutta ma voin tehda kylla yllatyshyokkayksen ihan millon tahdon;)

Eilen se jelppas mua ton mun presentationin kanssa. Olin tosi yllattynyt. Se tuli hakee mut lounaalta (ex osavaltion senaattorin luota;)) ja kuskas mut tietokoneelle ja ma vaan selitin mita halusin ja se napytteli hyvin pitkalle.

Syy minka takia oon yllattyny, niin juttelin Carloksen kanssa perjantaina (oltiin illallisella) ja se sano, etta sillon kun se asu nailla vaihtarina niin jay oli aina ollu kauhee kylma ja etanen (sama juttu muiden aikasempien vaihtarien kanssa). Carloskin sano, etta se kayttaytyy mua kohtaan ihan eri tavalla. Se itse viela tarjos apua.

Sama kun sanoin, etta voi olla etta menen Lake Milssiin (20 min ajomatkan paassa) kavereita tapaamaan ja mahd. tarttisin kyytia, niin se vaan totes etta soittele, jos tarviit:D Oho, jay jay:D

Tama perhe on ihan mahtava. Dawnin mutsi asuu tossa korttelin paassa, ja han on kanssa ihan mieleton. Samoin Sandyn mies Ron. Niilla on viela nyrkkeilysakki alakerrassa + muita kuntosalikamoja ja ne sano, etta saan tulla ihan milloin haluan:) Ron teki mulle eilen viela erikseen kasvistomaattikastiketta spaghetin kanssa.

Ok, nyt ma alan panikoimaan tota mun presentationia:D

Jatkellaan myohemmin lisaa!

D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.