IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jep.Maanantai 28.04.2008 14:29

Tulipas koettua sitten elämäni eka ryöstö. Kolme romaania ryösti kioskin ku olin eilen illalla siellä vuorossa. :P Nyt sitten tossa 14 aikaan Pasilan Poliisiasemalle vähän juttelemaan lisää poliisisetien kanssa.

Noh, kaipa kaikilla työpaikoilla pon varjopuolensa. :P

[EDIT]

Kaikki kun kyselee:

Kolme romanimiestä oli hengailemassa siellä kioskilla (about 3 h oli siellä yhteensä) ja rupes tappelemaan keskenään siinä sitten veitsen kanssa. Hälytin siinä sitten vartijat paikalle. No niillähän menee aina se 10 min tulla paikalle ja tää kaikki kävi siinä 10 minuutissa. Eli yks niistä oli toooooooooosi humalassa ja jotain siinä örvels ympäriinsä ja vaelteli kioskilla. Sitten se tulee siihen mun luokse ja heittää: "Mä ryöstän tän kiskan." Tottakai eka reaktio on sitten että hah hah, hyvä läppä. No se ottaa siitä sitten veitsen esiin ja sanoo, että on tosissaan.
No se sitten sillä uhkaa mua siinä ja samalla yks niistä muista menee rynkyttämään sitä kassan porttia siinä ja käskee mun avata oven, samaan aikaan kun se joka mua siinä uhkaili käskin avaamaan takahuoneen oven.
Siinä sitten kelailin, että kumpaakohan tässä nyt tottelis ja se toinen sitten kiertää siihen kassan eteen ja hyppää tiskin yli. Se menee räpeltämään sinne jotain ja avaa kolmannelle oven. Mä sitten päättelin, että kaipa mä nyt sit avaan takahuoneen oven ja teen niin. Se mua uhkaileva menee sinne edellä ja mä perässä. Se käskee mua sitten avaamaan sieltä takaata sen kassakaapin ja selitän jotain paskaa sille että ei mulla oo avainta siihen. (Mulla muuten oli röökikaappi auki ja siellä jotain 30 kartsaa röökiä ja tää urpo ei ees tajunnu ottaa niitä :D)
Mennään sitten takasin kioskin puolella ja saan painettua nyt toista vartijahälyä. Samalla ku ollaan menossa tiskin taakse, nää nuoret ketkä aina hengaa siinä kiskalla, tulee sisään. Nää äijät sitten huutaa "Ulos! Tääl on ryöstö!" Ja kääntää selät mulle. Mä muodostan näille nuorille sit suulla sanat "POLIISI, SOITTAKAA POLIISILLE!" Ne menee ulos ja mä meen niiten äijien kanssa tiskin taakse. Se mua vetsellä uhkaillu sitten: "Mä lasken kolmeen ja jos toi kassa ei oo auki, isken sua tällä veitsellä." kaivan sitten siinä avainta ja ne nappailee Kolumbuksen latauseteleitä, ku se yks saa sitten sen kassan siinä auki.
Ne nappaa rahat, lähtee ranaamaan ja mä laitan heti ryöstöhälytyksen menemään.

No okei, ei tässä mitään, nyt tulee paras kohta: Poliiseilla meni 45 MINUUTTIA tulla paikalle.
Ryöstöhäly menee vartijakeskuksen kautta polisiille, nää vartijat oli sitten ilmeisesti kuitannu sen vaan samalla kun muutkin vartijahälyt. Eli ei ilmotusta poliisille.
Nää nuoret oli juossu kulman taakse ja soittanu hälytyskeskukseen ja kerotnu paikan ja et on ryöstö käynnissä. Mitä ilmeisimmin tää hälytyskeskuksen neiti ei ollut ottanut tosissaan tätä soittoa, eikä ilmotusta menny sitten poliisille.
Poliisi sai tiedon vasta, kun tämä vartija otti yhteyttä sinne keskukseen ja ne ilmotti sieltä poliisille.
2 minuuttia ja poliisit tuli paikalle.

Oli siis se 3h valvontanauhaa niistä, allekirjotukset, sormenjälkiä pihalla ollesta tölkeistä, ymym :D
Eli haku on päällä \o/

Että näin :P Tästä tulee sitten törkeä aseellinen ryöstö niille ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.