IRC-Galleria

En mä silti ala tunnusta poistamaan :)

Viime viikko meni tosi kivasti töissä. Oon ennenkin tehny ton kaltaista hommaa, niin se menee ihan vanhalla rutiinilla:) ykskin työkaveri sano että niinku olin ollu siellä aina :D
ja tykkään olla, kaikki on ollu tosi mukavia ja rento työilmapiiri. Kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Yks parhaista työpaikoista missä oon ollu.
Toivottavasti sais vaan vielä jatkaa työharjoittelun jälkeenki.

Lapset on sopeutunu hyvin hoitoon. Pihallle uutta, mutta silläkin on menny niin hienosti. Ei itke, syö hyvin ja nukkuu päikkärit hyvin. Pojat kyseli koko viikonlopun että millon pääsee taas hoitoon:D vissii kotona tylsää.

Selkä mulla on alkanu vihoittelemaan, äkillisestä rasituksesta vissii tuli jo joku tulehdus alaselkään ja oon nyt viikolopun rasvaillu kylmägeeliä ja syön aluksi ihan vaan tulehduskipulääkettä kuurina, että sais meneen ohi. Katotaan sit miten käy.

Huomenna taas töihin ja lapset hoitoon, Arttu saa olla vapaalla koko päivän :)

Nii ja nää hiustenpidennykset tuli tosiaan torstaina ja laitoin päähän. Vähän leikkelin niitä lyhyemmäksi, yli olkapäiden. Mulla ei oikeen sovi kauheen pitkä, eikä mulla oo niin aikaa kauheen pitkiä hoitaa joka aamu:D nää on hyvät, saa äkkiä ponnarille. Ja on aitohiusta remyä ja ebaysta huusin 17€:lla :) Kävin ostaan sen suoravärinkin, eli nyt on pikkasen tummempi punainen yläosa, ei enää ruskee. *happy* mua itseäni häiritsi se niin kovasti.

Sellasta, leffa kattoo loppuun isukin kans ja sit koisaamaan.
Mukavaa seuraavaa viikkoa kaikille<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.