IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Leipuri-kondiittori und ich studiere deutsch, um mich besser mit den deutschen unterhalten zu können 😄😄😍😍😘😘👍👍...

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -
Perjantaina 21.9 olin vapaalla ja vietin vapaapäivää ulkoillen ja tehden kaikkea kivaa. Perjantaina minulla oli hyvä päivä ryhmä, jossa teimme ruokaa. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Torstaina 20.9 olin töissä ja tein töissä kaikenlaista hommaa. Torstaina oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja minulla oli silloin mukava päivä. Kävin silloin kävelyjuoksulenkillä vehkalahdella ja kotona tein ruokaa ja kaikkea kivaa. Torstaina alkaa viikonloppu töistä ja silloin on ihanaa viettää vapaata viikonloppua. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Keskiviikkona 19.9 olin töissä ja tein töissä kaikenlaista hommaa. Illalla menin Saksan tunnille ja Saksan kieli on minun kiinnostuksen kohteeni. Kävin sillon lenkillä hyvissä ajoin ennen tuntia. Minulla oli keskiviikkona mukava ja antoisa päivä. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tiistaina 18.9 olin töissä ja tein töissä silloin kaikenlaista hommaa. Illalla menin teatteriin katsomaan Rouva Stroganovan harjoituksia ja se oli todella hyvä. Tykkään itse komedioista ja siitä on pitkä aika, kun viimeksi kävin teatterissa. Tiistaina oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja minulla oli silloin mukava päivä. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Maanantaina 17.9 minulla oli työpäivä ja tein silloin töissä kaikenlaista hommaa. Maanantaina minulla oli mukava päivä ja silloin oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Msanantai ei ole yleensä minun päiväni, koska silloin pitää herätä todella aikaisin sängystä heti viikonlopun jälkeen. Syksyn pimeys ahdistaa minua, koska syksyllä tulee aikaisin pimeää ja en ole mikään syksyihminen. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.

Nyt alkaa viikonloppu :) :) :) :)Sunnuntai 30.09.2018 22:52

Sunnuntaina 16.9 olin vapaalla ja vietin vapaapäivää ulkoillen ja tehden kaikkea kivaa. Sunnuntaina minulla oli mukava päivä ja silloin oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Kävin silloin kävelyjuoksulenkillä vehkalahdella ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.

Nyt alkaa viikonloppu :) :) :) :)Sunnuntai 30.09.2018 22:48

Lauantaina 15.9 olin vapaalla ja vietin vapaapäivää ulkoillen ja twehden kaikkea kivaa. Lauantaina minulla oli mukava päivä ja silloin oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Kävin silloin kävelyjuoksulenkillä vehkalahdella ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Perjantaina 14.9 olin vapaalla ja vietin vapaapäivää ulkoillen ja tehden kaikkea kivaa. Perjantaina minulla oli mukava päivä ja silloin oli hyvä päivä-ryhmä. Kävin silloin ryhmän kanssa lykynlammella ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Torstaina 13.9 olin töissä ja silloin tein töissä kaikenlaista hommaa.
Torstaina minulla oli mukava päivä ja silloin oli aurinkoin ja lämmin päivä. Kävin silloin kävelylenkillä mehtimäellä ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Keskiviikkona 12.9 olin töissä ja silloin tein töissä kaikenlaista hommaa. Keskiviikkona minulla oli mukava päivä ja silloin oli myös minun Saksan tunti kansalaisopistolla illalla kello 18:45-20:15Kävin silloin kävelylenkillä mehtimäellä ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita
« Uudemmat -