IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

4 viikkoa kulunut Eliksen syntymästäKeskiviikko 09.01.2008 17:56

Huomenna meillä eka lastenneuvolakäynti (Eliksen 1kk neuvola) jännityksellä odotan et mimmone se neukkutäti siellä puolella on,kummiski joku vanha kurppa joka menee joidenki käyrien mukaa eikä tajua paskaakaa ottaa huomioon et Elis on kummiski keskonen jne.
Tuskin ees tajuaakaa niistä sairaaloiden epikriisesitäkää tuon taivaallista ja ymmärtää sitäkää miten vakavasti Elis on ollu sairas ja mitä kaikkee on saatu pikkumiehen kanssa käydä läpi! oh,sen näkee sitte huomenna...

Eilen kävin faijan luona muutes puntarillaki ja ihana yllätys oli se et painan nyt jo VÄHEMMÄN kuin mitä painoin sillo ku aloin Elistä odottaa...raskauden aikana tuli mulle siis painoa se 10kg josta 7kg jäi synnärille eli hyvin oon laihtunu nyt pelkällä imetyksellä/maidon lypsämisellä sit neljässä viikossa...toivottavasti sama jatkuu :)

Ps.otamme vinkkejä vastaan mikä auttaa masuvaivoihin (ilmavaivoja lähinnä) ku Eliksellä niitä tuntuu olevan,cuplatonia on alettu antaa ja on pumpattu jalkoja ja ties mitä.Pahimmillaa ne ilmavaivat vaivaa sitten tietenki just öisin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.