IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Tää on asennegalluppiPerjantai 21.09.2007 18:10

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- Kun joutuu pukea niin helvetisti vaatteita!!! auto pitää kaivaa lumesta,ulkona pitää tehdä lumitöitä,on niin helvetin kylmä!

KEVÄÄSSÄ
- loska,kura ja sateet....viemäreiden paskanhaju!

KESÄSSÄ
- HYTTYSET,mäkäräiset,vähäpukeiset juopuneet huorat,teinipoppisautot jotka jyskyttää jossain päin yötä päivää ja soittavat paskaa musiikkia,Suomen kylmät uimavedet.

SYKSYSSÄ
- Synkkyys, sateet, tulee kylmä ja tuulee eikä oo edes yöllä ja päivällä melkee mitää eroo kun on yhtä pimeetä!

KOULUSSA
- siitä on kyl nii kaua ku on olllu ettei tuota enää muista,mutta matikka ja liikunta ehdottomasti! kauppikses jotkut tylstä taloustiedontunnit ja monotominen opettaja sekä just kaikki mikä liittyi vähänkään matikkaan ja numeroihin!

CD-LEVYISSÄ
- Jos on paskanen levy, niin ei pyöri biisit kunnolla sitte vaan pomppii ja pätkii! niin ja ne vie paljon tilaakin kaapissa/hyllyssä.

LEMMIKISSÄSI
- Kissojen vessa haisee joskus toooosi pahalle paskalle ja kuselle,hiekkaa on ympäri vessaa ja se tarttuu jalkoihin.Liskon terrassa on isoja paskapökäleitä jotka hajoo kun niitä koittaa putsata sieltä pois.Pöhö ja Mölly öisin juoksentelee/lentelee ympäri kämppää eikä saa nukuttua.Molly oksentelee toisinaan,ja yleensä vielä matolle tai huonekaluille EI KOSKAAN LATTIALLE!

POLKUPYÖRISSÄ
- niillä on niin hidasta mennä mihinkää ja tulee hiki ja kuuma ym.

HAMEISSA
- Jos on liian lyhyt hame, niin kyykistyessä pikkarit näkyy :) jos on liina pitkä hame niin se taas jää joka paikkaan kiinni tai roikkuu auton oven välistä viistäen maata :)

HOUSUISSA
- Liian pitkät lahkeet, liian isot tai liian pienet housut, kiristää/roikkuu muutenkii housut on aika ahistavia pitää....en tunne oloani naiselliseksi housuissa!

KORKOKENGISSÄ
- Tulee jalat kipeiksi jos paljon pitää ja jos sattuu astumaan vähän vinoon niin nilkat taittuu vituralleen ja menee vielä pahimmassa tapauksessa korko poikki/katki/rikki.

TENNAREISSA
- Ne on niiin epämuodikkaat ettei niitä meinaa kehtaa pitää jalassa!

VANHUKSISSA
- Valittavat ja kyttäävät vanhukset, arvostelevat vanhukset ja semmoset jotka ei pidä nuoria minään muuna ku roskasakkina! monet vanhat papat haisee tooosi pahalle...en tykkää!

PIKKULAPSISSA
- Turhan päivänen huutaminen ja varsinkin se kun jotku on lellitty pilalle eikä joillekin pidetä lainkaan mitään kuria.Pikkulapsien kyselyvimma on myös tosi ärsyttävää!

SAIRAALOISSA
- Haisee liian steriilille,lääkärille saa jonottaa tuhat vuotta,ajat aina myöhässä,lääkärit eivät tee työtään kunnolla,liian kalliit hinnat ym.ym.

MIEHISSÄ
- Miehillä ei aina tunnu olevan maalaisjärkeä...miehet kaivaa haaroväliään (rapsuttaa palleja,hyi) eivät aina keskity kuin yhteen asiaan kerrallaan EIVÄT YMMÄRRÄ MEITÄ NAISIA!

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- Et sillo on jonku vitun ROOPEN nimipäivä....

RADIOSSA
- Varsinkin aamuradioissa rääkyvät ja tekonauravat akat,useimilla kanavilla toistoa toistoa toistoa,sekä hemmetin paskaa räppihiphoppi musiikkia päivästä toiseen!

TELEVISIOSSA
- Tv-lupa ja turhat uusinnat, turhauttavat sarjat (esim.Sinkkuelämää,Leidit landella ym.ym.) liiak URHEILU varsinkin sunnuntaisin! kaikki urheilu pitäis lailla kieltää töllöstä tai laittaa edes maksullisille kanaville pois viemästä hyvää ohjelma-aikaa muilta ohjelmilta!

HUONEESSASI/ASUNNOSSASI
- Ööh....ööh...nyt pisti pahan,oikeestaan oon aika tyytyväinen,ei ole valittamista oma kun on :)

Vituttaako sinua usein?
- No mitäpä luulet!!!!

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- TODELLA PALJON

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- Ykskin kysymys vielä niin.....

KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.