IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

SynnytysvalmennusPerjantai 26.10.2007 00:04

Onpahan nyt sekin käytynä alta pois.Eli siellä meitä oli semmoiset vähän päälle 30 henkee (aika paljon siis) marraskuisia muutama,joulukuisia suurin osa ja meitä tammikuisia oli yhteensä neljä odottajaa.

Siellä kätilö kertoili synnytyksen etenemisestä,kivunlievityksistä,tukihenkilön roolista synnytyksessä ja sen semmoisesta.Ei katsottu olleskaa mitää synnytysvideoita (oisin niin kovasti kyllä halunnu ja samoin mieskin) pelkkii diskuvia vaan kateltii missä oli erilaisii avautumisvaiheen asentoja sekä eri synnytysasentoja jne.Oli siin jotain vauvan kylvetyskuviakin ja kertoili se kätilö myös niistä mitä vauvalle tehdään kun se on syntynyt jne.jne.

Hmm...ite en oikeestaa sen enempää tietoa irti tuosta saanu kuin mitä oon kirjoista lukenu mut miehelle tais olla kummiski ihan hyvä käynti.Lopuksi käytiin sit synnytyssaliin tutustumassa,eikä tehny muhun kyl millää lailla vaikutusta sekään...kamalan näköinen paikka! eli taidanpa edelleen seuraavalla neuvolakäynnillä sanoa neukkutädille et varailee vaan mulle sen ajan sinne pelkopolille....kyllä se näin taitaa olla!

Ps.Homma kesti siis kaksi tuntia ja tulipahan selväksi et PERHEHUONEITA ei enää Jyväskylässä ole eikä niitä myöskään enää tule!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.