IRC-Galleria

_MoonStar_

_MoonStar_

Ring my bell ring my bells.. ;)

Tarina rakkaudesta <3 </3Perjantai 14.12.2007 15:59

Poika pisti vain viestin tytölle: ”täs jutus ei oo mitää järkee enään.” Tytön mailma romahti saman tien, hän tippui pilvilinnastaan minne hän oli lentänyt kun suhde pojan kanssa alkoi. Poika oli kaikea mitä tyttö vain ikinä oli toivonut, hän oli kaikkien unelmien täyttymys, ja he olivat kuin luodut toisileen. Tyttö ei voinnut ymmärtää mikä meni vikaan, miks se päättyi kuin seinään. Poika yritti kertoa kuinka häntä ahdistaa seurustelu, ja että tytössä ei ollu mitään vikaan, vaan hänelle seurustelu oli vähän kuin vankeus. Miten tyttö olisi sitä voinnut enään siinä vaiheessa uskoa, että vika ei ollut mitenkään hänessä. Miten tyttö olisi voinnut ymmärtää, kun oli sokeutunut rakkaudesta ja onnesta, jota hän oli jo kauan aikaa odottanut.
Yht´äkkiä tyttö tunsi itsensä aivan yksinäiseksi.Vaikka ystäviä ja muita olikin vieressä, ja luokassa tyttö tunsi että oli ainoa siellä. Hän tunsi kuinka tippui kovaa ja nopee taivaasta, linnastaan, omasta valtakunnasta missä hän oli ollut onnellinen pojan kanssa. Tyttö ei enäään tiennyt mitä tehdä, hän oli aivan shokissa, hän ei tajunnut tilannetta, ei voinnut ymmärtää että yhteinen taival pojan kanssa olisi päättynyt.
Tyttö olisi tehny mitä vain pojan vuoksi, ja tekisi vielä eron jälkeenkin, jos saisi vielä olla pojan rinnalla, jatkaa matkaansa yhdessä hänen kanssaan. Hän antaisi vaikka kuun taivaalta, ja olisi valmis vaikka kuolemaan pojan vuoksi. Pojan vieressä tyttö ei pelännyt mitään, ei tuntenut surua, ei tarvinut ketään muuta eikä mitään muuta. Hänen oli niin hyvä olla pojan kanssa.
Mutta nyt hän on yksin, nukahtaa kyynel silmässä joka ilta, yksin kylmässä sängyssään. Vieläkin hän odottaa että poika palaisi hänen luokseen, ja kaikki olisi taas nin kuin ennen. Ymy palaisi takas tytön kasvoille ja hän voisi olla taas onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.