IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ootte varmaan kuullut juoruja pikkujouluista juu totta ne on.
En vaan viel tiedä päivää, koska miun äiti on kipeenä ja en tiedä milloin se tosta alkaa olla parenemaan päin. No juu siis keuhkoputken tulehdus ja hengitysäänet on kadonneet, lopetti tupakan polton kuin seinään eilen aamulla. Katotaan kun ne röntgenkuvat tulee et onks joku muukin vialla.
Hermostuttaa, onneks tää musiikin popittelu vähän auttaa..
Huh..
No juu siis Jessellä on tänää synttäripäivä ja tuolla se vaan nukkuu..
Noloa myöntää mut multa löytyy täältä koneelta Rihanna Umbrella-kappale ja Miia tanssii sitä tossa..Multa löytyy vaikka mitä noloa musaa, kyten tää nytkin soiva E-Rotic Help me Dr.Dick..
Juu juu.. Ihan oikeesti oon tääl ihan nolona.

Lauantaina olis siis Jessen synttärijuhlat ja meinasin kyllä kovasti mennä sit Klamydiaa katsomaan sinne Seukkareiden tapahtumaan.. En ees muista onks se muka ollut tääl esiintymäs täs vuosien varrella, muistan vaan jonkun Kymirock-tapahtuman joskus 5-7v sitten..

Juu kaikki bändit mitä täällä käy niin harvemmin tulee takas..
Kuten Zen Cafe, kerran ne kävi tääl soittamas siel uudenvuoden selvinpäin tapahtumassa.
Ja se oli siinä, olin melkein varma ettei Yö tulis tänä vuonna meripäiville, kun sitä edellisellä kerralla, kun ne soitti niin niiden muovivessojen tyhjennysauto tuli, kesken rakkaus on lumivalkoinen kappaleen, tyhjentämään niit vessoja.
Kun kuulin et näin oli käynyt ni olin ihan ihmeissäni et ne muka tulee v. 2007 takas ja heittää viel kaks keikkaa Kotkassa, Amarillossa ja meripäivillä..

Juu, mut palataan tässä taas..
Jään täs kuuntelemaan hyvää musaa. ( Jota myös täältä koneelta löytyy ;))
Leevi and the Leaving:sia..

Ajatelkaa Gösta Sundqvist:in kuolemasta on jo se 4v.

Kyl menee aika nopeesti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.