IRC-Galleria

-No,tota.. En ihan ole hänen miehenä.
"Ette ihan?? Joko te olette, tai ette."
-Selvä. En ole.
"Ooh! Se on skandaali! Käyttää hyväksi. Ja imelä, katso tuota lipevää hymyä. Häntäheikki. Silmätkin katsovan kieroon. Ihan uskomaton luikertelija. Ilmiselvästi elostelija joka leikkii pikkutyttöjen sydämmillä."
-Kuinka romanttista!

tänään on ollku maailman mukavin päivä.. (no ei ehkä, mutta mukava pitkään aikaan..) hih. koulu alkoi vasta kymmeneltä ja siellä oli hauskaa ko sain ihan ite touhuta omia juttuja :) (tein etsausta ja vedostin muutaman vanhan työn ) höpötettiin koko ajan vaan jotai ihan tyhmää..

jee provinssiin :) jippii.. nyt tuntuu ettei mikään voi pilata mun päivää... vaikka on näköjään yritetty.. mutta HAH! eipäs onnistu.. :) hih.. Däägädäägädääg... xD höm.

höh.. miksi minä en saa kahtua "10 things I hate about you" lehvaa?? ( Ledger on kommee siinä :) ) kohtalo päätti että en saaa... ko en löyä sitä mistäään. *YYÄÄÄ* PASKAAA!

Ny mun päivä on pilalla... perkele... jaa. ei se sitten ollutkaan niin vaikee pilata mun päivä :( no ei se oikeesti ees oo pilalla :) ehkä mää löyän sen jostain... :)

Tai oikeestaan voisin mennä kahtoon jonku muun lefan :) joo.. minkähän mie kahtosin... jos kahtos American pie 1:sen (ykkösen..? voiko sen laittaa noin? näköjään voi xD ) jepjep...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.