IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HYVÄÄ JUSSIA KAIKILLE!!!Torstai 22.06.2006 18:21

Huomenna se juhannus sitten olisi... Huh huh.. mitenkähän siitä hengissä selvinnee.. APUVA!!

Pitäis alkaa etsimään Lapista mökkiä vuokralle.. pääsis lomailemaan oikein kunnolla =)

[Ei aihetta]Lauantai 17.06.2006 21:02

Nyt on sitten 9 tunnin autossa istuminen ohitse... vois vaikka mennä selälleen välillä sohvalle =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.06.2006 15:10

NoNo... Onkos eilisillä juhlijoilla kaamee kapula!? =)

[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 22:56

Jee, perjantai... viikko lomaa takana... tai siis työttömyyttä... Hyvin on aika mennyt.. Saa nähä miten ens viikolla käy... Saa pyytää siis kyläilemään =))

Huomenna juhlimaan Reinoldin luokse.. IHANAA... UPPEETA... Vuosisadan BAILUT ;)

[Ei aihetta]Maanantai 05.06.2006 15:27

Kotona jälleen... Aika ihanaa!!! Reissu meni hyvin, ja laiva oli ihan siisti... Viinaa ei tuotu yhtää ;) (kolme ihmistä: 3 laatikkoa olutta, 2 laatikkoa siideriä, 5 laatikkoa lonkeroa ja 5 laatikkoa viinaa) Pärjätään nyt ainakin juhannukseen saakka *hih* EIpä tullu hirveesti shoppailtua edes... ei viittinyt oikee mitää ostaa ku kaapit pursuaa muutenkin tavaraa...

[Ei aihetta]Torstai 01.06.2006 21:07

JeeJee, sain ikkunat pestyä.. nyt näkee ulos erinomaisesti =) Pitäisköhän perustaa ikkunanpesu palvelu *hah*

Nyt on tosi tylsää/mälsää.. kukaan ei oo täällä kommentoimassa ollu oikein koko päivänä, eikä mesessä.. (paitsi Reinold) PYH TEILLE!!! c(:

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 17:54

Viimeistä työpäivää viedään... tunti jäljellä... Sniif!! kahdeksan ja puoli kuukautta oltu yhteen menoon täällä töissä, ja sitä ennen pätkiä.. kyllä on aika haikee fiilis lähtee täältä pois.. Työkaveritkin on mitä parhaimpia, ja ihanampia... aamusta sai heti lahjan ja kiitettiin ahkerasta työnteosta.. *huokaus* Kesän on vaan pidettävä peukalot pystyssä että syksyllä taas pääsisi uudelleen!!!

Vettäkin alkoi satamaan taivaan täydeltä.. masentavaa!! Ruokatunnilla kävin ostaa housut, ne vähän puristaa joten hyvä syy ja pakko siis vähän pienentää itseensä!! =)

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 18:31

siis ette usko miten likaiset voi ikkunat olla... eilen paistoi suoraan olohuoneen ikkunaan aurinko, ihme että siitä läpi vielä näkee on kyllä niin harmaa.. siispä torstaina on ikkunanpesua tiedossa!!! PLAAH!!! Mutta pakkohan se on kun on sitten aikaa aikaa aikaa ja aikaa =)

Perjantaina ois mentävä kaupunkii shoppaileen.... jee jee...
Laivareissukin senkuin lähenee.. hiphei!! Ja minähän en sitten viinaa sieltä tuo yhtään c(:

KAMALAAAAAAAAA!!!Maanantai 29.05.2006 23:14

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

Voihan Surku!!Maanantai 29.05.2006 18:38

Viimisii päivii töissä viedään... keskiviikkona viiminen päivä =(( Tuleekohan itku... Sniif!! tosi surku lähteä pois täältä!! Onhan se tietty ihanaa olla kesä vaan himassa... mutta pian sitä voi aika käydä pitkäksi... *voih*

Lauantaina pääsee LAIVALLEEEEEEEEEEEEEEEEEE.. Mitähän siitäkin tulee... olla nyt yksin kahden miehen kanssa siellä... *huh huh* =)