IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 15:36

Tipaton kuu sit tuli ja meni.. no kolme viikonloppua on SUURI saavutus meikäläiselle.. olen siis ylpeä itsestäni =) kummallista että aika moni halusi muistuttaa et mulla piti olla tipaton tammikuu.. *hih hih* Kiitti kamut =)

En mee enää ikinä hammaslääkäriin!! vieläkin särkee suuta.. helvet!! koko ajan pitää vetää buranaa.. Lauantai iltana oli kännissä kivaa ku ei muistanu koko särkyä *outoa* =) pitäis vissii olla joku kestokänni päällä koko viikon niin pärjäis! =)=)=)

HipHei.. laivareissu lähenee lähestymistään.. JEE JEE!! Reilu neljä viikkoa vielä.. sitten se on menoa.. Hui! kuinkahan moni meistä selviää siltä reissulta takasin kotiin?!? No, mehän ollaan niin sivistyneitä että eihän meillä oo mittään hättää! ;)

No menenpä taas hakeen Buranaa!!

vielä hengissä!Perjantai 27.01.2006 12:02

selvisinpäs hammaslääkärin käsittelystä hengissä.. nyt onkin sitten mukavaa kun on melkein koko toinen puoli naamasta PUUDUKSISSA!!! *hihhih* ehkä tää tästä iltaan mennessä.. toivottavasti..

APUVA... a-pu-va!!!Keskiviikko 25.01.2006 14:13

Hammaslääkäriin meno lähestyy.. hjemmetttttttii... Alkaa ahdistamaan päivä päivältä enemmän.. perjantai aamuna ahdistaa vielä enemmän!!! *klups* (niin jos joku ei vielä tiedä niin viisaudenhammas pitäis leikata perjantaina poies..)

On tulossa mielenkiintoinen viikonloppu... Varmaan kamala särky suussa koko ajan, sitten ei voi edes ryypätä et sais kunnon puudutuksen!! *tuskien taival* Kuis selviäis.. hmm.. ja kaiken lisäks olen sit astetta tyhmempi.. on jo vähän liikaa yhdelle viikonlopulle!!! =)=)=) HELP ME!!

[Ei aihetta]Maanantai 23.01.2006 11:42

Jee, kolmas selvä viikonloppu takanapäin.. enään on jäljellä yksi tämän kuun puolella.. sitten on tullut vietettyä tipaton tammikuu.. ja niin moni ei uskonut että pystyn edes siihen!! Lällislää.. väärässä olitte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) helmikuussa onkin sit taas ilo ottaa pienet kännit *hih*

vilu...Perjantai 20.01.2006 11:17

Olipa sitten mittarissa -33 kun aamulla heräsin... Hrr.. Pitäis olla pakkasraja töissä kävijöillekin.. tälläisellä pakkasella ois kiva olla vaan sohvalla peiton alla piilossa..

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 12:44

Kukahan on keksinyt työajan seurannan.. ei vois ärsyttävämpää hommaa olla.. kirjoittaa nyt joka minuutti meilkein ylös mitä tekee milloinkin.. VOI TUSKAN PARAHDUS!!!

On aika vilu ulkona.. äsken oli mittarissa -21*.. Hui!! Ja perjantaina on kai sit -27*.. paleltuuhan tuonne kun mennee... No parempi tääkin kun moskovan pakkaset (-35*).. HUI!!! Siellä se kylmä vasta mahtaa olla... siispä ei pitäis valittaa.. mutta valitan silti..ULKONA ON KYLMÄ!!! =)

Nyt on kai vissii jatkettava töitä...

[Ei aihetta]Tiistai 17.01.2006 16:01

Pitäiskö tänneki yrittää välillä kirjoittaa jotain päätöntä... =) Vasta tiistai, ja jo nyt ihan puhki... On jotenkin ihan yliväsy olo.. silmät painuu väkisin kiinni, mutta pakko vaan jaksaa olla töissä.. vaikka tää mun työn teko onkin välillä tätä (suurimman osan ajasta) netissä surffailua *klup*
No palkka juoksee silti *hih hih*

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2006 10:18

Kohta on viikonloppu ja taas koettelemus että pystyy pitämään näpit irti pullosta... iik!! no kyllä siitä selvitää, ollaan sitä pahemmistakin asioista selvitty..

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2006 15:41

Kukahan on keksinyt hiusvärin... hmm.. aina pitää olla ostamassa väriä, ja sit ihmettelen miks rahat on aina loppu.. *kjeh*

Ulkonakin paistaa kerrankin aurinko ja sit pitää olla töissä!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

tammikuu...Maanantai 09.01.2006 17:00

Se olis sit tipaton tammikuu edessä... HUI!! Kukaan ei usko että oon juomatta koko tammikuun... Kummallista ;) Mutta yllätän kaikki *kjeh kjeh* Sittenpähän näette... Täytyy myöntää että tuskan takana se voi olla, ja houkutus on viikonloppuisin suuri, mutta pidän lupaukseni ja selviän tästäkin hengissä =)=)

On muuten aika kivaa olla taas töissä, johan tuossa viikko tuli oltua kotona... Äkkiä sitä tylsistyy jos ei oo koko aikaa jotain tekemistä... Täällä kuitenkin toimii edes netti, toisin kuin kotona.. helvetin modeemi!!!!!!!!!!