IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Greetings from Texas, USAKeskiviikko 21.11.2007 01:30

20.11.2007 3.19 PM Lisayksia 21.11.2007 11.11 PM

Viikko takana, vielkin ihan sekasin kaikesta. Paikallisten sanavarastoa mukaillen kaikki on ollu fabulousia, super coolia tai so sweetia :>. Perhe jossa asun on ihana ja ottanut mut vastaan paremmin kuin hyvin. Perheeseen kuuluu vanhemmat, 2 lasta Elizabeth 8, ja Christopher 6, pakko mainita et edellinen rakastaa sammakoita...ota noista lapsista selvaa :D. Ai niin unohtu mainita et perheella on myos 4 koiraa, 4 hevosta, 1 poni, kilpikonna ja kaloja...hepat ja poni asuu talleilla jonkun matkan paassa, en siis oo missaan farmilla, niiku Sirja luuli :).

Kaikista hulluin juttu on se et taalla kun joku puhuu footballista, se tarkottaa sita amerikkalaista versiota, normi jalkapallo on soccer...en tieda miten kestan tan....taalla iso juttu tal hetkella on Cross.. en tieda kirjotetaanko noin, jonkunlainen fudikselta nayttava peli...no joka tapauksessa eksyin sellaseen turnaukseen puol vahingossa viime viikonloppuna ja meen uudestaan :D. Guess why? Koska nakymissa ei ollu valittamista, suoraan ku jostain Unelmien kentista :D, i was in heaven!

Huomenna on Thanksgiving, joten oon leiponut ehka n. viimeset 6 tuntia...huomenna pitaa nousta kattomaan paraatia kuudelta aamulla...mut onneks kaikki muutkin on tajunnu ettei me selvita siita ilman Starbucksia :).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.