IRC-Galleria

_ROCK_MUIJA_

_ROCK_MUIJA_

*Habin ja Härskin Rakas ForEver* Daltonin Tiinan toinen adoptio tyttäristä. 😂

Blogi

« Uudemmat -

Jotain kivaa odotettavissa.Maanantai 02.12.2019 11:04

Sankun bileet koittaa 21.12.19 Are U Ready? 🤣🤣🤣 Minut jo yllättäen kutsuttu sentään joku sietää tyhmiä juttujani. 😂😂😂 Muijat taas Lepuskissa tyyliin riittääkö raitti meille vai pyöriikö maapallo yhä? Toivottavasti EN JOUDU TAAS kirjoittaa jätkille "moi kirjota mulle, että brunette kaksmielisen huumorin omaava ämmäräinen on ihan sikke söpö ja anna se lappu mulle" olin viimeksikin tyyliin mitä veetä mää kirjoitan oikein? Kysyin *Habilta* kenestä toi jätkä puhuu..? Jostain syystä katto mua oudosti 2minsaa ja hajoili pahasti.

HarrastuksetTorstai 07.11.2019 15:58

Kännissä karjuminen *Habin* kanssa *Mitä pitäähän nyt hauskaa pitää*?
Musiikin kuuntelu
Pervoilu (Taito laji ja kuullut usein että Pervompaa saa hakee)
Kauhu leffat esim. Halloween, Painajainen Elm Streetillä, Friday 13 th, Uinu Uinu lemmikkini (josta *Härski* oli vi*** eikös tän pitänyt olla Kauhuleffa ei Pupu pornoa!), Verevä vainaja (Hajosin usein kun katsoin). Hajoilin kerran ja pahasti kun oli Yli-mustasukkainen jätkä kaverina "teininä“. Kannattais uskoa jos laitan tyyliin tekstarin" niin Huom. Tää on sit mun mutsin kännykkä mistä tekstaan ÄLÄ SOITA TÄHÄN! Niin no tottakaihan siihen pitää sit soittaa ja keskellä yötä plus kuulla kunniansa sit päivällä, kun mutsi on töissä. Vitsi et kerrankin oli hauskaa kyseisen tyypin kustannuksella. Olin tyyliin "moi oliks kiva soittaa mun mutsille vai" vs. No kun ei susta koskaan tiiä. 🤣🤣🤣🤣 Niinpä ja hänestä ittestään varsinkaan.

Tervetuloa vapaaehtoistyöhönKeskiviikko 06.11.2019 13:28

Hei. Jos joku on työtä vailla Tervetuloa vaan Vallikallionkuja 1 on osoite. Mä lopetin tänään etsin työtä jossa kelpaan. Psyyke tasolla olematon eli juon jos en muualle todellakaan kelpaa. On se vitun väärin, että Haet ja haet työtä mitään saamatta.. Edes opiskelemaan et pääse.. Tulee sieltäkin "Sinua ei valittu" tai ei vastausta ollenkaan.. Sentään 83-vuotias työkaveri ees välittää aidosti harvan ystävän lisäksi.. Suostui jopa lähtemään tuekseni kun hain saikkua viime vuoden joulukuussa.. Totesi vaan lekurille puolestani "Minna ei todellakaan ole ainoa joka kärsii" oon tyyliin ihmetellyt kuinka oot sietänyt liki 9 vuotta.. Lekuri onneks usko ja antoi saikkua heti.

Että voikin taas Ketuttaa..Tiistai 05.11.2019 21:51

Eipä oo ruusuista ettiä, kunnon töitä kun jopa Iltasiivouksesta tulee "EI KIITOS"! välillä todella tekisi mieli itsekin kadota.. Ainoa ajanviete josta tulee vain hetkeksi onnelliseksi. KAVERIT JA KAPAKKA JOSSA VETÄÄ PÄÄ TÄYTEEN. On se "V" väärin kun haet ja haet ja mitään et saa. Miettinyt toki laitontakin myyntiä, mutta en alennut siihen..

Hankala ihminenkö?Sunnuntai 03.11.2019 10:24

Rupesi eilen kavereiden seura sapettaa, kun kokoajan röökillä ja oot tyyliin AINOA johon luotetaan kapakassa. No sain ehkä "Sielun Siskon" ihmisen jonka kanssa kirjoiteltiin heippa-lappuja. Yhes luki "älä soimaa itteäs vaikkakin oot kokenut vääryyttä/äläkä todellakaan toteuta mitä kirjoitit lappuun". Kännissä tulee oudoksi, mutta onneksi toinen ei ollut moksiskaan päinvastoin kiitti mua, että kysyin kaveriksi. En ehkä olekaan niin "paska ihminen" kuin annettu ymmärtää..

Vapaaehtois työkö tylsää.. 🤣🤣Lauantai 02.11.2019 08:57

On se kiva, kun on 75 vuotias Virolainen nainen työkaverina.. Eilenkin kuuli yllättäen "saakeli sillä on J. Lopezin perse" Ihan selkeästi. Olin et häh eikä oo!! On se toki huvittavaa, kun joku laukoo tollasia.. 😂😂

Onko oikein sanoa liian suoraan?Keskiviikko 30.10.2019 00:17

Aikanaan tuli talsittua usein duunien takia Stadin ja Vantaan kulmia.. Inhotti lievästi kun Helsinki Missio kyseli multa haluatko auttaa nuoria kaidalta polulta pois? Sori oon menettänyt jo 2 ystävää eikä puhuminen auta vaan teot ja välittäminen.. Jätti rauhaan, kun näki että aihe kipeä... Itse saanut puhumalla yhden tutun jättämään huumeet ja väärän seuran kokonaan... Kaiketi elämä kolhinut liikaa... Se kaveri sentään yhä elossa ja kiitollinen että puhuin järkeä... Toki itseäni hirvitti mitä sen kaveri tekee mulle kostoksi... Riitti kun kysyin "haluatko kuolla nuorena"... Itse kävin terapiassa ja mua ne ei auttanut, mutta olen kiitollinen siitä että itse pystyin pelastamaan edes yhden... En näe röökissäkään mitään hohtoa vaikka kokeillutkin...
Kiasma 2006 syssyllä kun hengailin Tonin kanssa ja maailma murjoi taas julmasti, kun meni poikki Luuseri exän kanssa (johon vielä törmäsin mutta en ollut huomaavinanikaan vaan juoksin kompassin portaat suoraan ylös Kiasmalle). Kaveri näki onneks et ketutti ja rankasti. Ja oli yrittänyt puhuu järkeä ohimennen sille turhaan. No eipä kauaa tarvinnut synkistellä kun Hesan komein Hevari tulee kysyy : Mikä muijalla on? Paska äijä ei tajua, eikä halua olla... Tuu meille kämppä tyhjä! No eipä ollut vaan koko suku himassa.. Ja mamma vielä "Voi äidin pikku poika"!! Joo mutsi turpa kii!! 🤣🤣🤣 No eipä jääty niille mut pidin hauskaa huutamalla ja pitämällä turvallisen välimatkan "voi äidin pikku poika"!!! Kerrankin hauskaa...

Olenko liiankin hyvä?Maanantai 28.10.2019 20:00

Talvi masennus iskenyt rankalla kädellä... Muistoja ei saa irti vaikka kuinka haluaisi.
Pakokeino baari karaoke ja huono mies seura, jonka takia vaihtaa pöytää ja usein.
Kuunnellut ja tukenut frendejä paskan ja itsetuhon tunteen yli pelastanut sentään kaksi. Onneksi minulla on sentään 3 ystävää joita voin kutsua sellaiseksi, joka ei morkkaa alituiseen kaikesta. Esim. Olet täysin hyödytön nolla, kun et edes yritä... No sentään kaverin likka rakastaa aidosti haltija kummitätiään. En edes jaksaisi muutoin ilman bestaria, jonka kirjaimellisesti henkinen ja fyysinen perseelle potkiminen nousta kuopasta on tehnyt minusta kuitenkin hiukan vahvemman akan... Pystyin sentään unohtamaan Lintsillä ja Heurekassa edes toviksi alitajunnassa kalvavat muistot... Frendy sanonut että sussa ei todellakaan ole mitään vikaa oot vaan kokenut liian paljon vääryyttä ja hylkäämistä... Rakastat liikaa sydämelläs ja joskus se kostautuu rankasti.

Olenko jotenkin *Erilainen* :PSunnuntai 01.07.2018 08:05

Onko jollakin toisella Naisella/Miehellä yhtä pahoja oireita? Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna.. No ei siinä vielä mitään, mutta kun voin pervolla tavalla *huonosti* kun käytiin kaupungilla ja parin lonkeron jälkeen *myönnän* voin pahoin kun näin suihkulähteen... Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon! Mee vaan *kokeilee* Ei me katota tai ei Hanna ainakaan.. Johon Frendi ukolleen: J.P se Turpa kiinni nyt!!!! Olenko tuntenut liikaa Pervoja kenties kun saan *oireita* päällä olevasta suihkulähteestä?

Vein kerran poikuuden ja hajosin oonko SIKA? 🤣🤣🤣
« Uudemmat -