IRC-Galleria

Oon lähes onnelinen miesLauantai 15.09.2007 19:29

Lähes onnellinen koska omistan ooppelin. Samasta syystä siis en täysin onnellinen. Olin Ikaalisissa mökillä, palasin juuri takaisin. Ajattelin tulla jo pari tuntia sitten, mutta kiitos ooppelin en tullutkaan. Piti käydä kaupassa, hyppäsin kuskin paikalle, väänsin virta-avaimesta, startti alkaa pyörimään ja... Ei mitään. Ei käynnisty. Kohta koko mökkikeskuksen väki on auton ympärillä säätämässä ja ei starttaa. Siinä todettiin että bensaa tulee ruiskulle asti, mutta ruiskussa pysähtyy johonkin, eikä kukaan enää osannut tehdä mitään. No, ei se mitään, kun kerran yksi ovi oli jo rutussa, potkin sitä ja kiroilin sille. Sitten hokasin että minullahan on uutta ovea varten maalia kyydissä ja maalasin siihen oveen kirkkoveneen ja pari peenistä. Tuli parempi olo. Syötiin ja potkin lisää ovea. Sitten hyppäsin kuskin paikalle, karjuin ovesta "Nyt starttaa!" ja väänsin avainta... Ja mitä vittua tapahtuukaan. Se käynnistyi ja pelaa taas kuin unelma. Tästä voidaan todeta, että kiroilu, potkiminen ja hävyttömyyksien maalailu auttaa aina.


Viime viikon uimahalli-arvostelua:

Pyynikki:
Ulkoapäin ei mikään erikoisen näköinen laitos niin hyvään kuin huonoonkaan suuntaan. Aula kovin sotkuisen tuntuinen. Tiskillä lappu "Sunnuntaisin vain urheiluseuroille", joten siellä ei sitten tarvitse käydä.
Yleisarvosana: 4
Miten voi paremmin arvostella epäsiistin oloisen paikan, jonne ei pääsekkään suorittamaan tarkoitettua toimintoa?


Kaleva:
Vähän piilossa majaileva halli saa seuraavanlaisen tuomion.

Pukuhuoneet: 9
Vaatteidenvaihtokoppi tilavampi kuin Tesomalla. Kaikki oikeastaan hyvin toteutettu, ei jää pahaa sanottavaa.

Peseytymistilat: 8
Suihkuja on aika paljon ja ne eivät ole liian kiinni toisissaan. Vaikka väkeä oli suht paljon, niin tilat olivat oikein riittoisat. Harmina vain, että suihkun namiskaa saa painaa koko ajan, kun sieltä tulee vettä kovin vähän aikaa.

Sauna: 8
Suht isot perus-saunat. Kaikki ok.

Altaat: 8
Altaita on aika iso määrä. Iso allas on jaettu kahtia, on lasten allas ja seinän takana vielä hyppimismestat. Vesikin oli lämpimämpää kuin Tesomalla.

Yleisarvosana: 8
Kaikki oli riittävän siistiä ja kunnossa. Hinta täälläkin suolaiset 5 euroa kerta.


Päiväkirjat on ihan vitun pop.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.