IRC-Galleria

Millaisen miehen minä haluan...Maanantai 31.03.2008 13:46

nooh, tästähän se lähti 17-
vuotiaana!!

1. Komea
2. Viehättävä
3. Varakas
4.Huomaavainen kuuntelija
5. Fiksu
6. Hyväkuntoinen
7. Pukeutuu tyylikkäästi
8. Arvot kohdallaan

9. Yllättää iloisesti
10.Mielikuvituksekas, romanttinen rakastaja


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (32 v.)


1. Hyvännäköinen (mieluiten hiuksia päässä)
2. Pitää minulle ovea auki
3. On tarpeeksi rahaa hyvään illalliseen

4. Kuuntelee enemmän kuin puhuu
5.Nauraa vitseilleni
6. Kantaa ruokakaupan kassit kotiin
7.Omistaa ainakin yhden solmion
8. Arvostaa hyvää kotona tehtyä ruokaa
9. Muistaa syntymä- ja vuosipäivät
10. Romanttinen ainakin kerran kuussa


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (42 v.)


1. Ei liian ruma (kalju OK)>
2. Ei lähde ajamaan ennen kuin olen auton sisällä
3. Työskentelee säännöllisesti - törsää silloin tällöin ulkona syömiseen.

4.Nyökkäilee suunnilleen oikeissa kohdissa, kun puhun hänelle
5.Yleensä muistaa kertomiensa vitsien juonen
6. Riittävän hyvässä kunnossa että jaksaa siirrellä huonekaluja
7. Käyttää paitaa joka peittää hänen mahansa

8. Osaa olla ostamatta shampanjaa kierrekorkillisissa pulloissa
9. Muistaa laskea vessan istuimen
10. Ajaa partansa useimpina viikonloppuinaMillaisen miehen haluan, tarkistettu lista (52 v.)

1. Ajelee korva- ja nenäkarvansa

2. Ei röyhtäile eikä raavi itseään julkisesti
3. Ei lainaa rahaa liian usein
4. Ei nukahda kun kerron hänelle tärkeitä asioita
5. Ei kerro samaa vitsiä liian usein
6. Riittävän hyvässä kunnossa päästäkseen sohvalta ylös viikonloppuisin

7. Yleensä käyttää saman parin sukkia ja puhtaita alusvaatteita
8. Arvostaa hyvää einesateriaa
9.Muistaa nimeni tarvittaessa
10. Ajaa partansa edes joinakin viikonloppuina


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (62v.)

1. Ei säikäytä pikkulapsia
2. Muistaa, missä wc on
3.Ylläpito ei vaadi liikaa rahaa
4. Kuorsaa vain kevyesti nukkuessaan
5. Yleensä muistaa, miksi nauraa
6. Riittävän hyvässä kunnossa seisoakseen omin avuin

7. Useimmiten käyttää vaatteita
8. Pitää pehmeistä ruuista
9. Muistaa, mihin jätti hampaansa
10. Muistaa, että on viikonloppu


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (72 v.)

1. Hengittää
2. Käy wc:ssä

nonnii... ja sit perkule vastaamaan.... Keskiviikko 26.03.2008 20:34


kerro joku hetki, mistä muistat minut ( hetki voi olla minkälainen vain, vaikka kävellyt vastaan )
kuvaile tämä niin tarkasti kuin muistat.
tämän jälkeen kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja katso mitä muut muistavat sinusta!

=)Keskiviikko 26.03.2008 00:22

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niinkuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.

Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan.

Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma. Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä. Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.

Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.

Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa. Luulen, että ankeriaat ovat niinkuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli varmasti kuollut.

Tiedän, että se kuoli varmasti, koska poikakaveri nylki sen ja heitti nahan vessanpönttöön

♥ ♥ ♥ Maanantai 24.03.2008 21:36

Jos välität minusta, laita minulle "<3"
Tarkoituksena on vain saada tietää, kuinka moni välittää.
Kopioi tämä päiväkirjaasi, niin näet ketkä kaikki välittävät sinusta.

kännihoroskoopit... Maanantai 24.03.2008 20:57Oinas
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.

Härkä
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.

Kaksonen
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä paljon ja rasittavasti kuin selvänä.Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä.

Rapu
Rapu ryyppää kalsarikännit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä puhuttavaa viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.

Leijona
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata baarimikkoja, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan. Kunhan vain kaikki huomaavat!

Neitsyt
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.

Vaaka
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa alushousuja etsien.

Skorpioni
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään kilpailija.

Jousimies
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon,alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, Jos on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten Hän havahtuu, että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

Kauris
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.

Vesimies
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

Kalat
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.

kissiMaanantai 24.03.2008 20:34

ajaa mersulla... =DDDDDD

perjantainaMaanantai 24.03.2008 20:32

oltii kattoo popedaa... =)=)=)=)=)

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 20:32

Jos löydyn sinun kännykkäsi nimilistalta, niin kerro nyt millä nimellä olen siellä! ;)

(Sen jälkeen ota tämä blogimerkintä omaan blogiisi / päiväkirjaasi ja katso millä nimellä itse löydyt muiden kännyköistä !)

MatkustusohjeKeskiviikko 19.03.2008 23:08Jos istut lentokoneessa henkilön vieressä, joka ottaa sinua päähän,

tee seuraavasti:


1. Rauhallisesti ja hitaasti otat tietokonelaukun esiin.

2. Ota esiin oma kannettava tietokoneesi.

3. Pane kone päälle.

4. Varmista että viereinen henkilö näkee tietokoneen näytön selvästi.


5. Pane silmät kiinni ja katse taivaasen päin. Höpise hiljaa jotain,
mistä tämä henkilö ei voi saada selville mitään järkevää.

6. Aukaise silmät, hymyile voitonvarmasti, virnistä hullun lailla ja
paina seuraavaa linkkiä:


http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Helppoa olla nainen???Tiistai 18.03.2008 13:08

Jaska oli tympääntynyt menemään töihin joka päivä kun hänen vaimonsa
oli kotona. Eräänä päivänä hän päätti, että vaimon
on aika tietää, mitä hän joutuu kärsimään, joten hän
rukoili:

"Rakas Jumala, joudun
menemään joka päivä töihin ja raatamaan kahdeksan
tuntia
sillä välin kun Sanna vain pysyy kotona. Haluan hänen tietävän,
mitä joudun käymään läpi hänen ja lasten vuoksi. Voisitko mitenkään
antaa meidän vaihtaa kehojamme, vaikka vain päiväksi.

Aamen."


Jumala toteutti suuressa

viisaudessaan Jaskan toivomuksen.

Seuraavana aamuna Jaska heräsi Sannana. Hän haki lehden, teki aamiaisen
perheelle,herätti lapset, asetti kerho- ja kouluvaatteet esille,
vahti
pukeutumisen ja aamupalan syömisen, pakkasi
pienimmille lapsille eväät
kerhon retkeä varten, vei
vanhimmat kouluun ja palasi nuorempien kanssa
kotiin.


Hän laittoi pesukoneen
pyörimään, vaihtoi pienimälle kuivat vaatteet
kastuneiden
tilalle, keräsi kuivapesua vaativat vaatteet, vei ne
pesulaan, kävi vakuutusyhtiössä, vei pienemmät lapset kerhoon, kävi
tekemässä ruokaostokset ja ajoi kotiin. Hän purki ruokakassit,
maksoi laskuja ja
tarkasti tiliotteen. Hän siivosi
kissanhiekat ja pesi koiran, joka oli
kurannut itsensä
takapihalla.

Kello oli jo yksi, joten
hän sijasi kiireesti vuoteet, ripusti pyykit,
siivosi
kylpyhuoneen, imuroi, pyyhki pölyt ja moppasi keittiön lattian.
Hän ajoi hakemaan lapsia koulusta ja kerhosta, keskusteli heidän
kanssaan päivän tapahtumista kotimatkan aikana, selvitti
yhden riidan ja antoi
vanhimmalle luvan osallistua diskoon
illalla.

Kotona hän antoi lapsille
välipalaa, komensi heidät tekemään
läksynsä, levitti
silityslaudan ja silitti edellisen päivän pyykit.


Klo 16.00 hän alkoi laittaa ruokaa, pesi perunat, laittoi ne
kiehumaan
ja pesi vihannekset salaattiin, leivitti
porsaanleikkeet ja paistoi ne.

Päivällisen jälkeen hän
siisti keittiön, pisti astiat koneeseen, vei
vanhimman
lapsen koululle diskoon. Paluumatkalla hän toimi erotuomarina
kahdelle nuorimmalle, jotka tappelivat takapenkillä.


Kotiin päästyään hän laittoi lapset kylpyyn,
valmisti heille iltapalan,
valvoi hampaiden pesun, peitteli
ja luki iltasadun. Sitten hän vei
koiran lenkille, haki
vanhimman lapsen diskosta, antoi iltapalaa, kuunteli
illan
tapahtumia ja komensi lapsen pesulle ja nukkumaan. Hän meni itsekin
suihkuun ja kaatui sänkyyn. Eihän hän tietenkään voinut kieltäytyä
rakastelemasta, hänen oma vartalonsahan sitä halusi,

vaikka nykyinen keho olisikin
nukkunut paljon
mieluummin.

Seuraavana aamuna
herättyään hän välittömästi rukoili polvillaan Sängyn
vieressä:

"Rakas Jumala, en ymmärrä,
mitä oikein ajattelin. Olin väärässä, kun
kuvittelin Sannan
olevan laiskana kotona kaiket päivät. Ole niin kiltti
ja
anna meidän vaihtaa takaisin!"

Jumala
vastasi suuressa viisaudessaan:"Poikani, minusta tuntuu, että opit läksysi ja olen iloinen vaihtaessani
tilanteen ennalleen. Sinun täytyy vain odottaa yhdeksän kuukautta -
tulit raskaaksi viime yönä..."