IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Yli-eroottinen teksti!Tiistai 29.11.2005 21:10

Mikäköhän se mahtaa olla? Sellainenko, että mies tunkee jotain kovaa jonnekkin sykkivään vulvaan? Ei.. en usko!

Kaipa se pikemminkin on niin, että jos puhutaan ronskeista tai härskeistä fantasioista joita on päivän mittaan nähnyt.. Tai tehnyt..
Mutta onko se liian yli-eroottista jos kirjoitan omasta elämästäni tosiasioita?

Kuten että heräsin tänään klo 16.00 ja mulla oli peiton alla hirveä aamuinen, suorastaan vittumaisen kova kikuli pystyssä sojottamassa siinä naaman edessä? Aah.. onneksi se olikin vain unta ja se kova pieni mitä pidin kädessäni herättyäni, olikin tällä kertaa oma rakas erkki eli T68 mikä on vedellyt jo viimeisiään viimeiset 3 vuotta. Kyllä, juuri se jota myös olen vibraattorina käyttänyt! Nnno siinä sitten herättyäni katsoin olenko saanut kännykään viestiä tai muuta niin enpäs ollutkaan yllätys yllätys onneksin mutta samalla pärähtää kännykkä soimaan ja jokin ihme numero siinä näytössä vilkkuu.. päätän olla vastaamatta puhelimeen koska en halua aamuisella mörisevällä äänellä ketään pelotella. Vähän aikaan hieron silmiäni ja sitten kännykän valo syttyy ja ääni sanoon tilululilei ja Jamihan se sieltä soittaa. Aivan, hänkin juuri ilmeisesti herännyt ja kun minä siinä sitten kyselen että mitäs vittua hää tähän aikaan kottoon sängyn pohjalla niin hää siihe haastamaan että: "Höhö mul on viikko saikkuu! haluutsä lähtee syömään?" johon minä vastaan että: "en tiedä että pitää soittaa antille jos se on jo saanut omat talvirenkaat siihen ruosteiseen pommiinsa vaihdettua".

No eihän se tietenkään mitään ollut vielä kerennyt vaihtamaan joten se ulkonasyömisajatus kariutui sitten siihen ja jami jäi sängyn pohjalle riutumaan.. Nousin ylös sängystä ja pyörähdin heti koneelle ja kone se vaan valittaa että kovalevytila on loppumassa vaikka SAATANA ostin 400 gigasen kovon juuri vähän aikaa sitten. Voihan Waretuksen haittapuoli!

Sitten tein jotain minkä kertomisesta saisin AINAKIN vuoden bannin galtsuun joten päätän itse sensuroida itseäni.

sitten lärpätään vähän aikaan skypellä ja sovitaan että elokuviin ja yritetään auttaa Nahkista koneen kanssa. siitä sitten syömään koti ruokaa ja suunnittelemaan venezuelan matkaa Rautavaaran kanssa. Eipä tässä ihmeempiä.

Sensuuri on kyllä ihanaa. Mitä maailma olisikaan ilman valvovaa isoveljeä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.