IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Epäloogisuuskohtaus..Torstai 18.05.2006 19:39

Olin viime lauantaina baarissa ja eräs nainen, jota en entuudestaan tuntenut, sai tämän vakavan kohtauksen ja alkoi syyttämään minua, että olisin MUKA lyönyt, kuristanut ja hakannut häntä sekä repinyt hänen hiuksiaan.. Pari kaveria todisti vieressä, etten harrastanut väkivaltaa kyseistä neitiä kohtaan ja yksi niistä sai jopa taltioitua videolle tämän koko shown:

http://www.break.com/index/canadianpsa1.html

Miten naisilla voi olla pokkaa edes jauhaa tuollaista paskaa, saadakseen joku juntti käymään viattoman rauhaa rakastavan miehen kimppuun?

Kyllä oli naurussa pidättelemistä, kun sellaisia molopäitä/rausseja alkoi vähän väliä kerääntymään ympärilleni yrittäen porata reikiä ja kyselemään, että teinkö MÄ jotain.. Eivät uskaltaneet edes käydä kimppuun, vaikka heitä oli parhaimmillaan AINAKIN noin 10 kpl.

Olisi tehnyt mieli sanoa, että: "juu kyllä mä sitä turpaan lätkin ja raiskasinkin sen samalla. oliko muuta?"

Jotkut humaltuneet naiset vain näköjään tekevät kaikkensa, että saavat huomiota ja sitten kun mä olen vielä sellainen, etten nöyristele tai nuole mulle vittumaisten ihmisten perseitä, niin eihän siitä hyvää seuraa. Olisin mä sen persettä tosin voinut nuolla, jos hän olisi vain nätisti pyytänyt.. mmmm.. oli se aikamoinen perse.... huh!

Noh, onneksi minun ei tarvinnut kääriä kenenkään naamaa rullalle, vaan ilta sujui hyvin vihaisten katseiden ympäröimänä.. Jännittää jo mitä ensiviikonloppu tuo tullessaan!

"There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose 2 teeth.."

Lisää aiheesta: speedy_g#blogcomments


Behaviorismisosiaalipsykologi
Dr. Alonzo Solace

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.