IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †
http://www.iltasanomat.fi/keskustelut/thread.jspa?threadID=3826

Miten käy viiksimiehille?
2.2.2008 8:39
Tämä tästä nyt vielä puuttui! Muutenkin elämä heittelee ja nyt omistamani ylähuuliviikset julistetaan pannaan.

Puhutaan kalapuikkoviiksistä, jotka kertovat tekijästään paljon, esimerkiksi sen, että voi olla potentiaalinen naisten ahdistelija. Jotain rajaa sentään.

ihmettelijä


ihmettelijä : Ei kannata provosoitua typeryksien höpötyksistä, 80-luvulla viiksekkäiden väitettiin olevan impotenttejä. Olen 60v eikä lääke apua ole vielä tarvittu. Viiksttömien kateutta se vain on. Aina nämä parrakkaat naiset keksivät jotain valheita miehistä koska eivät itse kehtaa pitää viiksiä.
Vastaa viestiin 8/169 Pena 2.2.2008 10:42


ihmettelijä : Tämäpäs taas tasa-arvo juttu, vedetään viiksestä miespoloja. Meneppä jollekin täti eläjälle viiksistään huomauttamaan niin paikalla on paitsi painituomari myös tasa-arvovaltuutetun assintentit. Viikset ovat arka paikka aikamme haavoittuvaisessa kehokielen karvanverran paremmin kehittyneessä singnaalikentässä.

Itse kasvatin viikset saatuani huuliherpeksen joka pesii yläläpäässä. Hyvin peittää. Viikseni eivät ole kalapuikkoja nähneetkään, nämä ovat somanäverteiset mummonlihapullakarvatupsukat. Jestas vielä: korvistanikin kasvaa karvoja yhtenä suihkeena. Rakastajattareni mielestä minä olen kuin iso kulmikas kissa: ilvesmies.

Olenhan minä potentiaalinen ja aktiivinen naistenahdistelija mutta tyydyn vapaaehtoisahdisteltaviin.
Vastaa viestiin 10/169 silo 2.2.2008 10:44


ihmettelijä : Kyllä ne ihmiset jotka parran kasvattaa täytyy olla joku "salaisuus" miksi viikset tai parta täytyy olla. Henkilökohtaisesti en pysty olemaan ajamatta partaa kahta vuorokautta pidempään, mikäli se on käytännössä mahdollista.

Tänä aamuna ajelin kahden päivän parran Braun 5614:llä, kun olevinaan eilen illalla en jaksanut/viitsinyt. Mitä naisten suosioon parrattomien tai partaisten kesken tulee, niin olen nähnyt molempien kainaloissa Lyylit jos Dooriksetkin.
Vastaa viestiin 11/169 behemot 2.2.2008 10:47


ihmettelijä : "Ajakaa kunnolla tai antakaa kasvaa" siinä asia täydellisesti sanottuna, sillä kaikki välimuodot on rumia, pelleilyä ja snoppailua.

Sama koskee naisia pitkä tukka kuuluu naisille ja kynitty malli feministeille ja poikamaisille miehille joilla kollihormoonit hyrrää.

Luoja loi miehelle parran joten annetaan sen kasvaa täydellisenä tai sitten ajetaan se kokonaan pois häiritsemästä, koska sitä ei enää sisätöihin siirrytäessä välttämättä tarvita.

Viikset vaan pannaan sillä niile ei ole mitään järkevää käyttöä, jos ei nyt sitä tavoitella ettei räkänokilla räkä valu suuhun vaan stoppaa viiksiin.
Vastaa viestiin 13/169 umppa 2.2.2008 11:08


konkari : "Aina nämä parrakkaat naiset keksivät jotain valheita miehistä koska eivät itse kehtaa pitää viiksiä."

Tismalleen! Pata kattilaa soimaa, ja sitä rataa. Antamalla takaisin samalla mitalla pärjää kyllä huulta heittäville häiriköille. Tietysti jos oma äly tai huumorintajukaan ei suo edellytyksiä selvitytyä sanaharkoista, on tehokas keino kertoa murheensa iltapäivälehdille. Sääliksi käy.
Vastaa viestiin 17/169 Stadin friidu 2.2.2008 11:30


umppa : Hitlerillä oli viikset, Stalinilla oli viikset, Mannerheimilläkin ja monella muulla menneisyyden hahmolla, ja onhan Tero Rönnillä, Veltohkolla Virtasella jne viikset nenän alla, mutta:

Viiksissä on eroja. Topakat hitlerimäiset ja miksei myös chaplintyyppisetkin viikset ovat aivan toista kuin veltonraukeat panchovillat.

Nyt olisikin syytä, vaikka ei ole koiraa karvoihin katsominen, täsmentää se viiksityyppi joka eniten pukee miestä likistelijän hahmoon.

Mikähän viiksityyppi mahtaa, silohyvä, tulla kyseeseen oikein himokähmiän räkäjarruissa?
Vastaa viestiin 19/169 metsän poika 2.2.2008 12:23

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.