IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Super baby jota ei ehkäistä.Perjantai 06.06.2008 11:41

toimiikohan jälkiaborttikaan...


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806057753570_ul.shtml

Vauva selvisi abortista - äiti iloitsi
5.6.2008 14:37
Brittinaisen raskaus sai alkunsa e-pillereistä huolimatta.

Kun brittiläinen Jodie Percival sai yllättäen tietää olevansa raskaana, hän päätti tehdä abortin. Nottinghamshiressä asuvan perheen ensimmäinen lapsi oli kuollut munuaisvikaan ja toisellakin oli syntymästään lähtien vaikea munuaissairaus. Percival ja hänen sulhasensa Billy Crampton eivät uskaltaneet ottaa riskiä ja saattaa kolmatta lasta maailmaan.

Kaiken lisäksi kolmas raskaus oli saanut alkunsa, vaikka Jodie söi ehkäisypillereitä.

Jodie teki kahdeksannella raskausviikolla abortin. Kuinka ollakaan, melkein kolme kuukautta myöhemmin hän kuitenkin tunsi liikettä vatsassaan. Jodie meni lääkärille, joka kertoi hänen olevan raskaana - ja raskaus oli sama, joka oli aiemmin yritetty keskeyttää.

Aluksi Jodie suuttui lääkäreille, jotka olivat tyrineet abortin, mutta lopulta hän halusi pitää vauvan, etenkin jos se syntyisi terveenä.

Ultraäänitutkimuksessa havaittiin, että tälläkin sikiöllä oli äidin suvusta peritty munuaisvika. Lääkäreiden mukaan vauvalla oli kuitenkin hyvät mahdollisuudet selvitä.

Finleyksi nimetty poika syntyi marraskuussa. Hänellä oli hieman vikaa munuaisen toiminnassa, mutta lääkärit uskovat hänen voivan elää täysin normaalia elämää.

- En voinut uskoa, että tämä lapsi oli selvinnyt tästä kaikesta ja hän näytti niin täydelliseltä, Jodie Percival hehkutti onneaan Daily Telegraph -lehdelle.


NINA GERKMAN
nina.gerkman@iltalehti.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.