IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

PääsiäishanukasTiistai 25.09.2007 04:07

Muinaissuomalaisen perinteen mukainen hanukas on komea lisä pääsiäispyhien juhlapöytään. Velipuolikuu paljastaa maukkaan herkun ainekset ja teko-ohjeen.

Resepti:
20 litraa voitaikinaa
8 dl voisulaa
1 omena
1 raaka hanu

Pesty ja ajeltu hanu voidellaan voisulalla, ja sen suuhun asetetaan omena. Hanu peitetään etukäteen valmistetulla voitaikinakannella.

85-kiloisesta hanusta valmistettua pääsiäishanukasta paistetaan 250 asteessa kuusi tuntia.http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=402&a=3582

Bliss - Wish u were hereLauantai 04.08.2007 04:55

Like waves to the shore
Part of the ocean
The stars is high above
Part of the sky


Now I drift to you
I dream of a river
A water so blue
Wish I could live there


Wish you were here
Wish you were here


Like the air that I breathe
You´ll be there
The wings that I need
When I wanna fly


Now I drift to you
I dream of a river
A water so blue
Wish I could live there


Wish you were here
"Rakkaus on kokonaisvaltaista toisen ihmisen ja itsensä hyväksymistä. Jos ihminen ei ensin opi oikealla tavalla rakastamaan itseään, ei hän osaa rakastaa toistakaan.

Sellainen hyvä teko lähimmäistään kohtaan, että hyvän teon kohteeksi joutunut ei tiedä hyvätekijäänsä on aika pyyteetöntä lähimmäisrakkautta. "Antakaa almunne salaa..."
Muita rakkauden perusajatuksia on "Tee lähimmäisellesi mitä toivoisit itsellesi tehtävän".

Rakastuminen taas on lievästi psykoottinen tila, joka voi helposti kuohua yli. Muutenhan se on hieno ja arvokas lahja ihmisellä jos tunne on molemminpuolinen. Se voi olla myös ahdistava kokemus, jos vastapuoli ei tunne samoin - ahdistavaa kummallekin. Mustasukkaisuus on rakastumisen kääntöpuoli. Lievä mustasukkaisuus on toista osapuolta imartelevaa. Voimakas taas vaarallista, varsinkin sille joka tuntee sitä.

Voisi sanoa, että ihmisen perusvietit: Pariutumisvietti, sosiaalinenvietti, itsesäilytysvietti ovat pääosissa. Kaikki nämä ovat tärkeitä, mutta jos ne alkavat hallita ihmistä niin silloin on vaikeuksia tiedossa.
Mustasukkaisuus johtuu omasta riittämättömyyden tunteesta; jos ihminen rakastaa toista, mutta samalla on epävarma omista valmiuksistaan olla tasaveroinen kumppani, hän usein yrittää alkaa hallita toista osapuolta vaikka rakastaakin tätä. Voi vain kuvitella millainen tuskainen myllerrys näin tuntevan ihmisen sisällä käy; tunteet - negatiiviset ja positiiviset pirstaleina sekaisin - hallitsevat mieltä - järki kulkee monta askelta jäljessä.

Kun ihminen ymmärtää oman arvonsa maailmassa, hän on kypsä rakastamaan toista ihmistä ilman pelkoja. Jos toinen sitten pettääkin suhteen jostain syystä, voi todeta, että hyvä kun loppui, ei se olisi kestänytkään. Ja jatkaa tietään jättäen asian taakseen.
Eihän se tietenkään niin yksinkertaista ja helppoa ole, mutta perusperusteiltaan juuri näin.

Rakastuneiden ei kannattaisi rynnätä sitomaan itseään, omaisuuttaan ja itsetuntoaan avioliiton lopullisilta tuntuvilla sakramenteilla ennen kuin rakastumisen pintakuohu on laskeutunut. Ja harkita vielä senkin jälkeen pitkään."

"Suuteleminen merkitsee ensisijaisesti toisen ihmisen paljaan ihon koskettamista huulilla, jotta molemmat tai jompikumpi tuntisi kosketuksen tuottamaa mielihyvää. Suutelun tarkoituksena tai tuloksena on myös läheisyyden kokeminen suudeltavan kanssa.

Länsimaisissa kulttuureissa suutelu on yleisimmin romanttinen ele tai seksuaalisen kiinnostuksen osoitus, ja tyypillisesti tilanteessa suudellaan huulia tai paljasta ihoa. Suutelu on myös tapa tervehtiä, tällöin yleensä suudellaan kevyesti poskea tai kämmentä. Eri maittain vaihtelee, kuinka paljon suutelua käytetään tervehtimisessä. Joissain maissa se on arkipäiväistä, kun taas toisissa sitä ei juuri esiinny.

Suutelun alkuperästä on olemassa teoria, jonka mukaan suutelu on saanut alkunsa äitien tavasta ruokkia lapsia antamalla näille ruokaa suuhun omasta suustaan. Muinaisessa Kreikassa tutkimusten mukaan miehet suutelivat naisiaan maistaakseen ovatko he juoneet viiniä.

Suutelu voi olla kevyt kontakti suudeltavaan (usein poskelle) tai sitten toisaalta "kielisuudelma", joka voi olla useiden minuuttien mittainen tapahtuma, jossa osapuolet työntävät kielensä toistensa suihin ja nuolevat toistensa kieliä ja suun sisäosia. Pitkät kielisuudelmat kuuluvat vain seksuaaliseen suutelemiseen, mutta suulle voi kuitenkin suudella myös tervehtiessä.

Mitä tahansa muutakin kuin toista ihmistä voi suudella. Suutelulla voi osoittaa kiintymystä vaikkapa tiettyä esinettä kohtaan. Suutelu voi olla myös symbolista: esimerkiksi jos suutelee ulkomailta palatessaan lentokentän asfalttia, syynä on luultavammin halu ilmaista tapahtuman näkijöille, että on todella ihanaa palata kotimaahan, kuin toive kosketuksen tuottamasta mielihyvästä. Symbolisen suutelemisen muoto on myös "lentosuukko", jossa henkilö suutelee kevyesti sormiaan kämmenen sisäpuolelta ja kääntää sen jälkeen kämmenensä ikään kuin lähettäen suudelman johonkin suuntaan. Urheilussa monissa lajeissa on tapana suudella voittopalkintoa. Myös esim. jääkiekkoilijat saattavat suudella mailansa lapaa tehtyään tärkeän maalin tai jalkapalloilijat voitettuaan pokaalin. Suutelu on romanttinen kahden ihmisen välinen ele."

Simple as hole!

Äiti vai käkiemoLauantai 14.07.2007 17:00

"Äiti vai käkiemo
14.7.2007 1:34

Äitienpäivää on vietetty jo sata vuotta, joten sen voisi aivan hyvin lakkauttaa turhana hurskasteluna ja valheellisena tekopyhyytenä. Päivä perustettiin alun perin kovia kokeneiden naisten kunniaksi.

Suomeen se tuli kokoomuslaisen kansanedustajan Vilho Reiman tuliaisina Yhdysvalloista vuonna 1918 kunnioittamaan lähinnä valkoisten äitejä, jotka olivat nähneet kansalaissodan kauhut. Erityisesti sotien aikana äitejä on kunnioitettu, kun he ovat pitäneet kotirintamaa pystyssä.

Kovia naisia tuolloin olikin, mutta sellaiset äidit ovat kadonneet. Äidin vastuun ovat ottaneet kantaakseen kunta ja valtio. Pääministeri Matti Vanhanen on maan äiti.

On vaikea kuvitella, miten nykyiset äidit selviäisivät sellaisesta taakasta kuin isoäitimme, joiden suuresta lapsikatraasta vietiin puolet rintamalle. Moni mummo oli onnellinen, jos puoletkin pojista palasi hengissä kotiin.

Meidän äitiemme miehet olivat sotimassa, kun äidit sorvasivat öisin kranaatteja armeijalle ja imettivät lapsiaan pommisuojissa ilman toivoakaan subjektiivisesta oikeudesta päivähoitoon.

Nykyisinhän jo yhden lapsen hoitaminen tuntuu olevan ylivoimainen taakka äidille. Onneksi nykyäiti voi jättää lapsensa kunnalliseen päivähoitoon ja koululaiset voivat siirtyä iltapäivähoitoon, että äiti pääsee rauhassa shoppailemaan.

Puistoissakin on lapsille maksuton ruoka, joka monen äidin mielestä ei kuitenkaan riitä, kun lapset tulevat raskaista tennisharjoituksista.

Äitihän ei enää osaa valmistaa ruokaa, vaan lasten ruokinnasta huolehtivat päiväkoti, puisto ja koulu. Muina aikoina lapset voivat syödä pizzoja ja hampurilaisia äidiltä säästöön jääneillä lounasseteleillä, kun äiti on valkoviinidieetillä.

Ravintoloissa näkee humalaisia yksinhuoltajaäitejä, jotka soittelevat lapsilleen ja antavat ohjeita, miten pakasteesta pitää ottaa eineksiä ja panna ne mikroon. Saarioisten tv-mainoksessa onkin pirullinen totuus, kun pikkutyttö ylpeilee pihalla muille lapsille, että meidän äiti tekee teidänkin äidin ruoan.

Lapsuudessani en tuntenut yhtään juoppoa äitiä. Nyt en tunne yhtään raitista äitiä.

Joka vuosi syntyy satoja vaurioituneita lapsia, kun äidit ovat juoppoja tai narkkareita.

Äideistä on tullut vastenmielisiä rettelöitsijöitä. He riitelevät päiväkodin ja koulun kanssa, kun ne eivät hoida äidin tehtäviä. Kouluun tulee lapsia, joille äiti ei ole opettanut veitsen ja haarukan käyttöä tai kengännauhojen sitomista. Häiriintyneiden koululasten ongelmien syistä ei kehdata tässä äidinpalvonnan maassa puhua.

Jos äiti menee töihin kodin ulkopuolelle, hän tekee sen lähinnä viihtyäkseen, luodakseen uusia ihmiskontakteja ja päästäkseen irti lastenhoidosta ja kotitöistä. Yhteiskunta kustantaa äidille kunnallisen lastenhoidon lisäksi siivoojankin, jonka hän voi vähentää verotuksessa.

Isäkin alkaa vähitellen käydä tarpeettomaksi. Tiedostavimmat naiset säätivät eduskunnassa lain keinohedelmöityksestä. Yhä useampi äiti ryöstää myös isän lapseltaan eikä salli tälle edes lapsensa tapaamisoikeutta.

Miksi näitä käkiemoja pitää palvoa äitienpäivällä, vaikka he eivät osaa leipoa, laittaa ruokaa, järjestää kodin yhteisiä sosiaalisia hetkiä tai opettaa lapsiaan muille tavoille kuin yhteiskunnan sosiaalipummeiksi?

AARNO LAITINEN"

noo nyky_mamit.. onko asia nyt noin niinkuin aarno väittää? :)

Ei tää ole ihmisten hommaa..Keskiviikko 20.06.2007 13:22

Oli taas niin henkisesti raskas uurnanlasku et pitää varmaan ottaa koht saikkuu.

TYÖPAIKKA ILMOITUS!Keskiviikko 20.06.2007 13:00

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=6699111&index=43&anchor=6699111

Työnjohto, X-Phone-Com Oy, Helsinki
10 vuotta alalla toiminut vakaa yritys etsii Työnjohtoa aikuisviihdelinjoille.
Työtehtäviin kuuluu: Linjatyöntekijöiden valvominen, työvuorojen laatiminen, uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja saumatonta yhteistyötä johdon kanssa.

Odotamme sinulta jämäkkää ja tarkkaa otetta työhön, minimissä 18 vuoden ikää ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa.

Halutessasi voit työskennellä kotona.

Työhakemukset sähköpostillaYhteystiedot Anna Rongonen, 050 4360324, anna@ddpp.net

Työpaikan osoite Vanha Talvitie 11 C 4. krs, 00580 HELSINKI
Työ alkaa heti
Työaika kokopäivätyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 30.08.2007
Ilmoitus jätetty 19.06.2007
Ilmoitusnumero 6699111VITUN JEES voi himassa vaan jelqata ja hankkia uusia nuoria tyttöjä palveluun..

Lomaliitto rulettaa!Tiistai 19.06.2007 01:43

vitun kyrvät ryssi mun juhannus suunnitelmat! HAISTAKAA VITTU! mä tapan KAIKKI!

" Hei!
Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta. Maksunne oli mennyt
väärään
osoitteeseen ja maksuja tarkastaessamme ei se näkynyt koneellamme.
Toki
olisimme yrittäneet järjestää teille jotakin muuta vastaavaa
majoitusta,
mutta ette vastanneet viestiimme heti joten tällä hetkellä se on
mahdotonta.
Palautamme teille rahanne takaisin. Voitte toki tehdä asiasta meille
kirjallisen reklamaation. Pahoittelen vielä kerran tapahtunutta.

Ystävällisin terveisin
Lomaliiton myyntipalvelu
Pasilanraitio 5
00240 Helsinki
Puh. 09-6138 3210
Fax. 09- 713 713
e-mail: myyntipalvelu@lomaliitto.fi
www.lomaliitto.fi "

Juhannus ollu aina muutenkin vitun TURHA ja PASKA juhla! en tajuu ketkä tälläsestä paskasta diggaa.. vittumä nukun himassa koko saatanan juhannuksen! HAISTAKAA VITTU! ainoo hyvä puoli täs paskassa keskikesän paska juhlassa on se et päivät alkaa pimenee ja illat kylmenee.. saatanan jees! SYKSY SAAPUU ennemmin kuin huomaatte! VITTU MÄ POLTAN SAATANA TON PASKA LOMAKYLÄN!


PERUSKOULUTESTIPerjantai 15.06.2007 01:46

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/peruskoulutesti/

PERUSKOULUN PÄÄTTÖTODISTUS


Äidinkieli..................... 4
Englanti...................... 10
Ruotsi......................... 8
Matematiikka................... 4
Fysiikka ja kemia............. 10
Biologia ja maantieto.......... 7
Historia ja yhteiskuntaoppi.... 5
Elämänkatsomustieto............ 4
Liikunta ja terveystieto...... 10
Musiikki...................... 10
Kotitalous..................... 7
Käsityö: tekstiilityö.......... 8
Kuvataide...................... 8
Käytös ja huolellisuus......... 7

Keskiarvo.................... 7,3


ttu mä oon huono.. tein siis pikatestin..

TIETOISKU!Maanantai 04.06.2007 03:42

..joka päivä tapahtuu vähintään 100 miljoonaa yhdyntää, joista 910 000 johtaa raskauteen ja 365 000 uuteen sukupuolitautitartuntaan. 150 000 naista tekee abortin ja heistä 500 kuolee abortin yhteydessä.


on todennäköisempää kuolla shampanjapullon korkkiin kuin myrkyllisen hämähäkin puremaan.


...yhden ainoan kärpäsparin jälkeläiset voisivat ihanteellisissa oloissa peittää maapallon 63 päivässä: riittävästi ravintoa, ei petoja eikä kärpäsiä tappavia sairauksia.

vittu en jaksa enäään nysvätä väliviivoja..

Sana "moro" on lyhenne latinalaisesta sanasta "morjens", joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna "olet kuoleva"

VOI MORJENS!

American Airlines poistatti 1987 yhden oliivin jokaisesta salaatista jotka tarjoiltiin ensimmäisessä luokassa ja säästi yli 40.000$ kuukaudessa.


[0:45:24] Pröts sanoo: Desilitrassa spermaa on 227 KJ energiaa. Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun, maailman nälänhätä vähentyisi 0,7%.
[0:45:29] Pröts sanoo: aijaa, aika jees
[0:45:52] Pröts sanoo: voiha tolleenki kuluttaa kaloreita, runkkaamalla...
[0:45:58] Pröts sanoo: vaikkapa...

ORLY Kimi!?
hienot stringit..
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=458818&in_page_id=1879

http://images.lovehoney.co.uk/prodimages/700/11504.jpg

http://images.lovehoney.co.uk/prodimages/700/11504-1.jpg

Date Rape DrugSunnuntai 27.05.2007 21:44

"Hei kaikki vanhemmat ja kaikki, jotka välittävät lapsista ja nuorista.

Poliisin ja sairaalan mukaa nainen kidnapattiin yökerhosta ja raiskattiin useasti ja jätettiin sitten oman onnensa nojaan. Nainen ei muista mitä tapahtui mutta yrittää edelleen paljastaa raiskaajia.

Raiskaushuumeen Rohypnolin lisäksi uhrin verestä löytyi jäämiä Progesterex nimisestä sterilisaatiolääkkeestä. Lääkettä käyttävät nyt raiskaajat juhlien yhteydessä, raiskatakseen ja steriloidakseen uhrinsa.

Progesterex-lääkettä saa eläinlääkäristä isojen eläimien sterilisaatiota varten. Huhu kertoo että progesterex käytettynä rohypnolin kanssa kutsutaan nimellä "date rape drug". Sitä
laitetaan rohypnolin kera naisen juomaan.

Uhri on sitä juotuaan sellaisessa kunnossa että hän ei muista illasta mitään. Progesterex liukenee juomaan nopeasti ja varmistaa sen, ettei uhri tule raiskauksen jälkeen raskaaksi. Näin ollen raiskaajan ei tarvitse pelätä että uhri tulee raskaaksi ja mahdollisista dna-testeistä jälkikäteen. Lääkeen vaikutus ei ole tilapäinen vaan ikuinen!! Progesterex on kehitetty hevosten sterilisaatioon. Nainen tai naaras joka saa lääkettä ei tule koskaan saamaan mahdollisuutta tulla raskaaksi!

Raiskaaja voi saada ainetta eläinlääkäriltä. Ainetta on erittäin helppoa saada ja tämä lääke voi olla seuraava suosittu aine yöelämässä. Löytyy jopa internet-sivuja missä neuvotaan
miten ainetta käytetään. Lähetä tämä kaikille tutuillesi - varsinkin naisille!
Ole varovainen kun olet ulkona - älä jätä juomaa vartioimatta vaan pidä drinkkiä silmällä! Näe sen verran vaivaa että lähetät tämän eteenpäin. Ja miehet; kertokaa asiasta naisille ketkä tunnette!

Birgitta Olofsson
Sairaanhoitaja, lääkekandidaatti
Uumajan yliopisto"

http://en.wikipedia.org/wiki/Date_rape_drug "In large amounts, alcohol has the same effects as date rape drugs, and causes unconsciousness and memory loss."

http://www.snopes.com/medical/drugs/progesterex.asp
http://www.trendmicro.com/vinfo/hoaxes/hoaxDetails.asp?HName=Progesterex+Hoax
http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex
http://www.roofie.com/progesterex.htm

- No oli tuo totta tai ei niin ei se paljon vaikuta asiaan. Eilen kun katsoin friidujen dokaus meininkiä hellsingissä niin eipä siihen paljon mitään lääkkeitä olis tarvinnutkaan jos joku heidät olisi halunnut raiskata. Niillä neideillä oli taatusti aamulla "memory loss"!