IRC-Galleria

Moicca =) LUEPerjantai 27.01.2006 01:14

En saanu nukuttua joten ajattelin nousta ylös kävellä koneelle ja tuilla kirjoittamaan jotain kivaa. mulla on ollu viimeaikoina tositylsää, kun en oo tehny oikee mitään. Haluisin ehkä tehdä jotain jonkun kaa, mutta en sitte tiedä kuka haluaisi olla mun kaa kun ei musta kukaan tykkää =(

eilen kävin pitkästä aikaa barissa. siellä oli paljon ihmisiä ja jotkut miehet yritti tulla mun lähelle mutta onneksi mä näin viime viikolla sen videon siitä miten ihmiset ehkä käyttäytyy jos ne meinaa varastaa!1 mä sitte vain sanoin että sori, mun kukkaro on narikassa enkä antanu niille mitään. sitte ne meni pois kun mä käänsin niille selkäni. olin tosi fiksu, niin sanoi mummukin kun soitin tänä aamuna sille kun mun piti kertoa mitä mulle kuuluu.... mä oon jo kauan sitte luvannu soittaa sille että mitä mulle kuuluu.... mutta ku en oo ehtiny.

tv ei tuu enää mitään hyvää. mä oon yrittäny kattoa 24 ja Ewerwood, mutta ne ei kiinnosta mua koska mun elämässä menee huonommin kun niissä . mä oon ajatellu joskus että jos kirjottaisin novellin tai jonku ja lähettäisin sen johonki lehteen se vois olla kiva. ehkä joku tykkää mun kirjoitustavaksta vaikka joskus joku sanokin etten mä oikein tykkää kirjoittaa. mun mieelestä se oli tyyhmästi sanottu sillä kyllähän mä tykkään.

mun erisan kosteusemulsio on hukassa mä en jaksa ettiä sitä vaikka mun pitäs rasvata mun jalat kun ne kutiaa aina kun meen nukkumaan. oon ajatellu mennä lääkäriinki siitä, kun mun jalat kutittaa.

oikeestaan mulle kuuluu ihan hyvää vaikka mulla ei ookkaan ketään erityistä ihmistä elämässä ni. mä kuitenki tykkään yhdestä pojasta mutta se ei tiedä sitä enkä mä tiedä tykkääkö se musta ainakin se kysyi missä humppila on että eiköhän se halunnu tulla käymään. kaikki tuntuu niin turhalta, missään ei oo mitään järkeä. mä en tiedä kestänkö........


T. Annika holkki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.