IRC-Galleria

huoh LUE!Sunnuntai 18.03.2007 00:00

en ole hetkeen kirjoitanut kun ei ole mitään asiaa. huoh.... ei kuulu oikein mitään, kaiki päivät ovat saman laisia ja tylsiä. postissa ei tule koskaan mitään kivaa uutta. joka päivä vain samat laskut ja lehdet kuten anna ja sähkölasku. mainoksia ei tule niin paljoa kuin enen, mutta se on ärsytävää.

minulla oli myös se noro tai se mikä aiheuti minulle oksennuksen ja kuumeen ja ripulin. olin neljä päivää kipeä ainakin mutta kaksi vain maha kipua. toivotavasti se ei tule uudestaan silä luin lehdestä että se voi tulla. töissä on tylsää. ei mitään uutta sinekkään vaikka vähän aikaa sitten tuli uusi tyyön tekijä joka on kiva ja olisi voinut olla mies. mutta se oli vanha. aina minä joudun keittämään siellä kahvit vaikka minä en jou kahvia vaan tetä. tälläviikolla jouduin tekemään sen kaksi kertaa ainakin. enkä ole edes hyvä sen kahvin keittimen kansas. varsinkin kun ei ole sitä pussia ollenkaan vaan on sellainen monikäyttö pussi. kahvimittakin on huono kun se on puolen desin ja ihan liian iso. joudun ehkä pesemään ikkunakin kun se on niin sotkuinen aurinkon takia. työ paikallani kävi perjantaina mies joku lä'hetti ja se oli tosi hyvän näköinen ja mukava mulle ja komea kun se hymyili mulle. oli kamalaa kun tuli viikon loppu niin en ehtinyt heti nähdä sitä uudestaan. mutta kyllä minä jaksan odotaa. se tulee taas tiistaina käymään ja sitten näen sen ja sitten varmaan pyydän sen puhelin numeroa ja sitten tekstiviestillä kysyn onko sillä tyttö ystävää. kun en minä muuten uskalla. mutta puhelin ei joskus ole hyvä. tai siis toimi kunnolla niin ei voi lähettää aina viestiä!

olen messessä eikä kukaan juttele minule huoh.... =( saa otaa yhteyttä osoitteeseen tulppaanilady@hotmail.com olen usein sielä. joskus kerran viikosakin.

TT: Annika holkki
_angeli_
harmi ettei tässä näy nimi kirjoitus kun mä olen juuri töissä aikani kuluki opetellut huuden hienon.

LUE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.