IRC-Galleria

:DKeskiviikko 10.10.2007 20:23

"Tequila Sunrise:" 1 litra tequilaa. Juo tequila. Pistä silmät kiinni. Herää aamunkoitteessa.

"Suomalainen Champagne:" Kolmen vartin Finladia portabletti. Murksaa poretabletti pulloon ja voilá!

"Ampiainen:" 17cl vodkaa ja 1 ampiainen. Viipaloi ampiainen ja sekoita vodkan joukkoon.

"Napolilainen:" 6cl pontikkaa ja 1 raviolityyny (pastaa). Tarjoile snapsilasissa. Toimii alkuruokana, mutta annoskokoa suurennettaessa saat jo aikaan koko illallisen. Nami!

"Merilohen silmä:" 1 lasi vodkaa ja 1 mustikka. Sekoita ainekset. Tarkista maku.

"Metsästäjän snapsi:" 1 litra pontikkaa, sammalta ja jäniksen papanoita. Sekoita ja suodata papanat pois. Loistava aloituspaukku hirvijahdille!

"Kaffemplörö:" (turkulainen alkuperäisresepti) 1 sokeripala, kahvia, koskenkorvaa. Pudota sokeripala kuppiin. Kaada kahvia kunnes sokeripala katoaa näkyvistä. Kaada viinaa, kunnes sokeripala näkyy taas. Rentoudu ja nauti.

"Kaffe med dopp:" (resepti Paraisilta) 1 kolikko, kahvia ja pontikkaa. Aseta kolikko kuppiin, kaada kahvia kolikon reunaan reunaan asti ja täytä kuppi ponulla.

"Ruissalon Sunburn:" Koskenkorvaa ja 1 siivu HK:n sinistä paistettuna. Kaada lasiin koskenkorvaa ja aseta kaunis makkarasiivu lasin reunalle koristeeksi.

"Ruusviini:" Piikikäs ruusu ja pontikkaa. Haistele ruusua ja juo lasillinen viinaa murheeseen, koska sinulla ei ole ketään, kenelle voisit antaa tämän kauniin kukkasen.

"Serlaa sen olla pitää:" 6cl vodkaa ja 1 snapsilasillinen vessapaperia. Täytä snapsilasi viinalla. Ota pala wc-paperia, taita se kauniisti ja aseta lasiin. Kaada sisältö suuhun, niele neste ja ime paperi kuivaksi. Sylkäise paperi lasiin n.40cm:n päästä. Yksinkertaista ja hyvää!

"Tamperelainen ruokaryyppy:" 1 postikortti Tampereelta ja 6cl pontikkaa. Kaada viina snapsilasiin tai vastaavaan. Juo. Katsele postikorttimaisemia.

"Hedelmäinen:" Ämpärilliseen pirtua sekoitetaan 1 rusina, jos maku on mielestäsi liian hedelmäinen, voit rusinan jättää pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.