IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

tervetuloa jälleen katsomaan minua! :) :)Keskiviikko 17.12.2008 01:41

ois kiva tietää miks jotkut tietyt ihmiset stalkkaa jatkuvasti. esim. jotkut sellaset jotka ei varsinaisesti liity MUHUN mitenkään, tai tunne mua.

ja heti kun edellisestä kananmuna-episodista oli selvitty, seurasi uusi........... olin vähän viisas vaihteeksi. Eetua ei kuulemma läheskään kuitenkaan vielä huolestuta mun kotitalous-osaaminen.. en mä nyt voinu muistaa kovin tarkasti millanen kananmunan rakenne on raakana :D muistelin nääs että kuoren ja valkuaisen + keltuaisen välissä ois ollu vielä sellanen puolikova vyöhyke, vähän niinku kananmunan valkuainen paistettuna. näin mielessäni siinä sellasen noin 3-5 millin paksusen seinämän.

!! ONNEA SUIKKELI !! <3


oon ollu ahkera tänään. palautin kaks atk-tehtävää (joiden deadline on sentään vasta vuoden lopussa) ja ostin kaks joululahjaa! PLUS että kaikki saa olla musta nyt ylpeitä, ihka ensimmäinen tentti meni läpi!! tähän kuuluis oikeesti vähintään kahdeksan huutomerkkiä.

se tenttiki oli kyllä yks veikkaa ja voita -testi. onneks opettajalla on vissiin kuitenki pumppu kestäny mun kootut selitykset...... mistä minä nyt tietäisin miten selitetään perusluku tai joku mistä en oo ikinä kuullukkaan, saati sitten että osaisin oikeesti muka laskea jotain suhteellisen hämäriä prosenttilaskuja tyyliin montako prosenttia 0,38€ on 1,52€:stä ilman laskinta (tuossa sain kyllä itse asiassa vastauksen oikein sentään). hihiii! näin sitä valmistutaan piiiikku hiljaa ala-asteen erittäin asiantuntevaksi opettajaksi. ja kyllä.

matikan alotustestistähän mä sain sen 17/30. pariin vuoteen ei oo tullu vissiin laskettua muita ku alennuksia, kaloreita (ei sillä että muka söisin terveellisesti) ja boolien mahdollisia alkoholiPROSENTTEJA (siispä voin vain todeta että tiedän mikä ero on prosentilla ja promillella tässä tapauksessa.. :D).

Kuortaneella muuten liikkuu joku jonka takin alta tippuu mm. viidenkympin seteleitä.

ai niin. päivän eräitä huippuhetkiä (sen lisäksi, että sain vihdoin tuon yhden tehtävän sivunumerot kuntoon, sekä tenttituloksen) oli heti aamusta, kun heräsin ja istuin tässä sängyn reunalla. huomasin yhtäkkiä jonkun pienen möykyn tyynyn vieressä (ei Eetu, se oli toisella puolella), ja se paljastui lähemmässä tarkastelussa - miksikä muuksikaan kuin - rusinaksi. SIIS MITÄHÄN HELVETTIÄ? Eetu ei tykkää rusinoista. mä en oo syöny tollasta pelkkää rusinaa varmaan muutamaan vuoteen. meidän lisäks täällä ei varmaan oo kovin montaa ihmistä käyny, ainakaan viljelemässä rusinoita. luonnollista selitystä rusinalle ei vaan löydy. no, ehkä se oli lahja taivaasta.. kiitos kuitenkin, vaikka se nyt päätyki roskikseen.

ja haluaako joku muu tietää vielä jotain muuta mun elämästä? ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.